ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ – ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος ανέφερε τα παρακάτω, σχετικά με την επίσκεψή του στον υπ. υποδομών & μεταφορών και ιδιαίτερα για το συλλεκτικό λεύκωμα που δημιούργησε και αφορά στις επισκέψεις του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Αρναία…  

“Ήταν διαφορετική η τελευταία επίσκεψη και συνάντησή μου με το φίλο Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη στην Αθήνα, μιας και ήταν από τις ελάχιστες φορές που δεν ασχοληθήκαμε μόνο με τα προβλήματα του τόπου. 

Αυτή τη φορά η συνάντησή μας είχε πιο προσωπικό και συγκινησιακό τόνο μιας και μας συνδέουν με την οικογένεια Καραμανλή πράγματα από το παρελθόν. 

Τα συγκέντρωσα λοιπόν όλα σε ένα συλλεκτικό λεύκωμα. 

Σ’ αυτό παρουσιάζονται οι επισκέψεις του Εθνάρχη Κων/νου Καραμανλή στην Αρναία, ο οποίος είχε ιδιαίτερη σχέση με τον τόπο (τους περισσότερους κατοίκους τους γνώριζε με τα μικρά τους ονόματα), αφού η γιαγιά του Αθηνά καταγόταν από κει. Ήταν ένα χρέος που είχα από καιρό αναλάβει να ξεπληρώσω. 

Ο Υπουργός το παρέλαβε συγκινημένος και από σήμερα θα κοσμεί το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής»”.

 

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 18/5/2021]