KOUZINA 2021: ΈΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΚΑΝΘΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

Ο Δήμος Αριστοτέλη σας προτείνει να δείτε αυτό το υπέροχο βίντεο που δημιουργήθηκε με πλάνα από το μοναδικό Στρατώνι, με αφορμή την έναρξη του γαστρονομικού φεστιβάλ KOUZINA 2021.

Ευχαριστούμε τους παραγωγούς του βίντεο από τη σελίδα Boarding Passport.

Το φεστιβάλ KOUZINA 2021 είναι ένας επιτυχημένος θεσμός, ο οποίος εδώ και μια δεκαετία προσβλέπει στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Ανατολικής Χαλκιδικής.
Ταυτόχρονα όμως προσπαθεί να αναδείξει ένα ακόμη από τα πλεονεκτήματα της περιοχής και αυτό είναι η γαστρονομία!

Στη σκιά του ιερού Άθωνα, στο μυχό του κόλπου του Αγίου Όρους, στους πρόποδες του βουνού του Αριστοτέλη, στο Στρυμονικό κόλπο, στον κόλπο της Ιερισσού, στις παρυφές του Χολομώντα, είστε όλοι προσκαλεσμένοι να μυρίσετε και να γευθείτε τα εξαιρετικά προϊόντα της περιοχής, μέσα από μια υπέροχη γαστρονομική γιορτή!

Για τη φετινή χρονιά του 2021, η γιορτή ξεκίνησε από το γραφικό Λιμανάκι του Στρατωνίου και τον Ακάνθιο Κόλπο.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος και μέλη του δημοτικού συμβουλίου, οι φιλόξενοι κάτοικοι, μα κυρίως οι γυναίκες του δραστήριου τοπικού Συλλόγου Γυναικών Στρατωνίου μαζί με τους ψαράδες, υποδέχθηκαν και πρόσφεραν μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία σε Γάλλους δημοσιογράφους και εκπροσώπους τουριστικών γραφείων, τους οποίους συνόδευε η γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου.

Δείτε εδώ το βίντεο

[ΠΗΓΗ: https://cityportal.gr/, 18/5/2021]