ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΗ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑ

Σε φάση υλοποίησης πέρασε το έργο κατασκευής ποδοσφαιρικού γηπέδου στη θέση «Λόγγος» της κοινότητας Μ.Παναγίας, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία από τον Δήμαρχο Αριστοτέλη κ. Στέλιο Βαλιάνο και τον ορισμό επιβλέποντος.

Το έργο, προϋπολογισμού 136.876 ευρω εκτελείται με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» όπου εντάχθηκε τον Μάρτιο του 2020 και αφορά στην κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου με διαστάσεις αγωνιστικού χώρου 96,00Χ61,00 μέτρα, χάραξη γραμμών, διαμόρφωση στάθμης της σκάφης στις απαιτούμενες κλίσεις, περιμετρική περίφραξη, αποστραγγιστικό δίκτυο, αρδευτικό σύστημα, εγκατάσταση χλοοτάπητα, εστιών και πάγκων αναπληρωματικών.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, δήλωσε σχετικά: «Ικανοποιείται ένα μακροχρόνιο αίτημα για μια υποδομή που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς αθλητικών δραστηριοτήτων στον Δήμο Αριστοτέλη. Εύχομαι αυτό το γήπεδο και η διέξοδος που θα δώσει στους νέους και στους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας να αποτελέσει στα χρόνια που έρχονται και μια αφετηρία ανάδειξης ταλέντων που θα κάνουν μεγάλη σταδιοδρομία σε εθνικό επίπεδο.»

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 24/5/2021]