ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ, ΟΙ ΓΥΝΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Η ΙΓΓΛΕΖΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ… ΘΕΑΤΡΟ!!!

80ç ÄÅÈ - ÅÐÉÓÊÅØÇ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÏÕ ÓÕÑÉÆÁ ÁËÅÎÇ ÔÓÉÐÑÁ ÓÔÏÕÓ ×ÙÑÏÕÓ ÔÇÓ ÅÊÈÅÓÇÓ - ÃÕÍÁÉÊÅÓ ÌÅÔÁËËÙÑÕ×ÙÍ ÔÇÓ ×ÁËÊÉÄÉÊÇÓ ÁÐÏÄÏÊÉÌÁÓÁÍ ÔÏÍ ÁËÅÎÇ ÔÓÉÐÑÁ

Σύζυγοι μεταλλωρύχων από τις Σκουριές περίμεναν τον κο Τσίπρα έξω από το περίπτερο της ΕΤ3:  «Κ. Τσίπρα, πόσο περήφανος νιώσατε που αφήσατε 2000 ανθρώπους στο δρόμο» του φώναξε μια γυναίκα πριν την απομακρύνουν οι άνδρες της ασφάλειας – «Κοιμάστε ήσυχος;» του είπε μια άλλη …

Μπορεί ο πρώην πρωθυπουργός όταν έφτασε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ να ήταν ευδιάθετος, αισιόδοξος πως θα κυβερνά τα επόμενα οκτώ χρόνια και να δέχτηκε το φιλί από μια γυναίκα που του άφησε σημάδι από κραγιόν στο μάγουλο, η συνέχεια της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ κάθε άλλο παρά χαλαρή ήταν.

Όταν έφτασε στο περίπτερο της ΕΤ3, τον περίμεναν σύζυγοι των μεταλλωρύχων από τις Σκουριές, που απολύθηκαν μετά την απόφαση της κυβέρνησης να “παγώσει” τις εξορύξεις στη Χαλκιδική και εδώ και πολλές μέρες έχουν κλειστεί στις στοές των ορυχείων απαιτώντας να βρεθεί λύση. Η συνάντηση των δυο πλευρών δεν είχε ούτε χαμόγελα ούτε χαλαρή διάθεση. Είχε φωνές και διαμαρτυρίες κατά του Αλέξη Τσίπρα, με τις συζύγους των μεταλλωρύχων να του επιτίθενται φραστικά, να τον κατηγορούν για πολιτικά παιχνίδια, να του ζητούν να δώσει λύση και να τον ρωτούν αν είναι περήφανος.

«Οι άνδρες μας είναι στις στοές! Από βδομάδα θα μπούμε κι εμείς» του φώναζε μια γυναίκα, την οποία απομάκρυναν οι άνδρες της ασφάλειας του πρώην πρωθυπουργού και οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί!

Ένταση σημειώθηκε και όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέση πλησίασε τις γυναίκες που φώναζαν και τους είπε «αφήστε τα θέατρα». Τότε μια από τις συζύγους των μεταλλωρύχων της απάντησε «ανέβα στα πάνω χωριά, μπορείς;».

Όσο όμως και να προσπάθησαν οι άνδρες της ασφάλειας του πρώην πρωθυπουργού, το επεισόδιο επισημάνθηκε από πάμπολλα ΜΜΕ και «παίχτηκε» σε πολλά site. Ενδεικτικά:

Δείτε video από τα συμβάντα εδώ.

ΠΗΓΗ: http://www.newsit.gr/, 06/09/2015