ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ…

550_334_434014Ο «υπουργός-με-το-τεράστιο-έργο» Πάνος Σκουρλέτης εκτός των άλλων, έβαλε και …τάξη στο ΥΠΑΠΕΝ!!! Ακούστε δήλωση:

«Στο Υπουργείο οι διευθυντές των αρμόδιων υπηρεσιών έκαναν τα πάντα για να αποκρύψουν στοιχεία… Άλλαξα τους διευθυντές που ήταν εκεί σχεδόν από την εποχή του Λαλιώτη…  Δεν μπορείς στο Δημόσιο να έχεις ισόβιους διευθυντές, διότι τότε δημιουργούνται άλλες καταστάσεις που τις καταλαβαίνουμε όλοι».

Ο γίγας αυτός της πολιτικής άλλαξε τους πλέον επιτυχημένους διευθυντές των υπηρεσιών του, ανθρώπους όπως τον Επαμεινώνδα Τολέρη, τους οποίους δεν τους άλλαζαν οι κυβερνήσεις που περνούσαν επί χρόνια, και έβαλε δικούς του ανθρώπους για να περνάνε όλα τα απίθανα που ήθελε να κάνει η «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση…

Αλλά ως γνήσιος συριζαίος, συνεπής στο προφίλ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ, υποστηρίζει με θέρμη τις επιλογές του:

«Μόλις κάναμε αυτή την αλλαγή, προέκυψαν κι άλλα στοιχεία. Ανακαλύψαμε φακέλους που αφορούν αυτή την εργαστηριακή μέθοδο που λέει η Ελληνικός Χρυσός ότι έχει κάνει κάπου στην Φινλανδία, όπου μαθαίνουμε ότι όταν γινόταν αυτές οι δοκιμές δεν ήταν μόνο το μετάλλευμα από τις Σκουριές αλλά ήταν κι ένα μετάλλευμα από την Αργεντινή. Αυτά υπάρχουνε, δεν τα ήξερε κανείς. Τα μάθαμε τώρα για πρώτη φορά.»

Ωρέ τιτάνα της αριστερής διακυβέρνησης, ποιος έκρυψε τους φακέλους; Μήπως δεν τους διάβασε ποτέ κανείς σας; Μήπως είναι γνωστό τοις πάσι –εκτός ίσως από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τόλη–, πως οι δοκιμές ξεκίνησαν με μεταλλεύματα παρόμοιας σύστασης αλλά τελικά μεταφέρθηκαν και 20 τόνοι μετάλλευμα από τη Χαλκιδική;

Ο δε Τόλης, το πήγε ακόμη παραπέρα με μια ανάρτηση στο περιπτεράκι του: Διαβάστε να μάθετε πως διαστρεβλώνουμε δηλώσεις του ίδιου του Σκουρλέτη, προς το… Σκουρλετικότερο!!!

«Είναι σοκαριστική η αποκάλυψη ότι κάποιοι διευθυντές είχαν μετατρέψει τις κρατικές υπηρεσίες σε τσιφλίκια τους και αρνούνταν να συνεργαστούν με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Οι άνθρωποι αυτοί κρατούσαν στα συρτάρια τους φακέλους με στοιχεία κρίσιμα για την υπόθεση «Ελληνικός Χρυσός» και δεν τα αποκάλυπταν στην ηγεσία του Υπουργείου, υποθέτουμε όχι από παθολογική μυστικοπάθεια αλλά επειδή τα στοιχεία αυτά ήταν επιβαρυντικά για την εταιρεία – όπως για παράδειγμα, το ότι οι περίφημες μεταλλουργικές δοκιμές στη Φινλανδία δεν έγιναν με μετάλλευμα των Σκουριών αλλά … της Αργεντινής!»

Καλά, τώρα πλάκα με κάνεις;