ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 θα γίνει η διανομή τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αριστοτέλη στους δικαιούχους των Κοινοτήτων Ιερισσού, Αμμουλιανής, Γοματίου, Νέων Ρόδων, Ουρανούπολης, Πυργαδικίων και Στρατωνίου από τους χώρους της δομής στο Περιφερειακό Ιατρείο Ιερισσού, κατά τις ώρες 8.00 π. μ. έως 14.00 μ.μ.

Η διανομή στους δικαιούχους πολίτες των υπόλοιπων Κοινοτήτων του Δήμου Αριστοτέλη  θα γίνει την ίδια ημέρα, ως εξής:

  • Ώρα 9:00 έως 10:00 π.μ., στους δικαιούχους της Κοινότητας Μ. Παναγίας, στο Δημαρχείο Μ. Παναγίας.
  • Ώρα 10:30 έως 11:30 π.μ., στους δικαιούχους των Κοινοτήτων Αρναίας, Βαρβάρας, Νεοχωρίου, Παλαιοχωρίου, Σταγείρων, Στρατονίκης  και Στανού, στο Δημαρχείο Αρναίας.  

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι… μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 23770 22791.

Επισημαίνεται ότι, όσοι από τους πολίτες ή τους επαγγελματίες της περιοχής μας και όχι μόνο επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια του Δήμου Αριστοτέλη για την παροχή βοήθειας και υποστήριξης στους συμπολίτες μας και την δημιουργία ενός πλέγματος κοινωνικής προστασίας,  μπορούν ενισχύσουν την προσπάθεια του Δήμου με την  δωρεά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αριστοτέλη στον αριθ. τηλ. 23770 22791. 

O Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, απευθυνόμενος στους ωφελούμενους της δομής, δήλωσε τα εξής: «Η συγκυρία που διανύουμε, με μια υγειονομική και οικονομική κρίση αμέσως μετά από μια μακροχρόνια και σκληρή αμιγώς οικονομική κρίση, είναι γεγονός, πως έχει καταστήσει την καθημερινότητα δύσκολη για όλους. Για κάποιους λιγότερο, για άλλους περισσότερο.

Στον Δήμο Αριστοτέλη, γνωρίζουμε πολύ καλά, πως η «δυσκολία», για αρκετούς συμπολίτες μας μεταφράζεται σε καθημερινό Γολγοθά, σε καθημερινή αναμέτρηση με ανάγκες, υποχρεώσεις, προκλήσεις, ενίοτε ακόμα και για τα στοιχειώδη.

Δεν πάψαμε, από τότε που αναλάβαμε καθήκοντα ως Δημοτική Αρχή – και υποχρεωμένοι πολύ σύντομα να βρεθούμε αντιμέτωποι με τις αντιξοότητες της πανδημίας- να μεριμνούμε για τη μέγιστη και τακτικότερη δυνατή συμπαράσταση προς συμπατριώτες μας, που έχουν μεγαλύτερες ανάγκες.

Έτσι και ενόψει του Πάσχα, όχι ευκαιριακά, αλλά με απόλυτη συνείδηση του σταθερού καθήκοντος μιας κοινωνίας ενωμένης απέναντι στις δυσκολίες, προσπαθούμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να κάνουμε πιο εύκολη την καθημερινότητα των Αγίων Ημερών που έρχονται.

Σας εύχομαι, Καλό Πάσχα, με υγεία και οικογενειακή γαλήνη, με την ελπίδα η Ανάσταση του Κυρίου μας να φέρει και την ανάσταση των καλύτερων ημερών που όλοι προσδοκούμε σε εσάς και τις οικογένειές σας».

 

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 13/4/2022]