ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ η προγραμματισμένη εικαστική Έκθεση του Συλλόγου Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής που θα πραγματοποιούνταν την Πέμπτη 29 Ιουλίου έως και την Κυριακή 1 Αυγούστου ”στις Κάβες της Γερακινής 2021”

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Χαλκιδικής σημειώνει σχετικά:”Οι δυσκολίες που προκύπτουν για την εφαρμογή όλων των μέτρων για την πρόληψη μετάδοσης του κορονοιου , καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της έκθεσης στη Γερακινή. Με μεγάλη λύπη πήραμε την απόφαση να ακυρώσουμε την έκθεση για φέτος. Ας ευχηθούμε του χρόνου οι συνθήκες να είναι καλύτερες ώστε να την απολαύουμε όλοι, έτσι όπως την γνωρίζουμε όλα τα προηγούμενα χρόνια”.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που είχε βγει πριν την ακύρωση της έκθεσης :

Για 8η χρονιά ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής, διοργανώνει την έκθεση “…στις κάβες της Γερακινής 2021”, στις αποθήκες μεταλλεύματος στην παραλία Γερακινής.

Ο τίτλος της έκθεσης που συνοδεύει τα έργα που παρουσιάζονται είναι “…στη θάλασσα”.

Οι καλλιτέχνες προσπαθούν να αναδείξουν μέσα από τα έργα τους την δυναμική που ασκεί στους ίδιους η θάλασσα και η ομορφιά της.

Ζωγράφοι, γλύπτες ,φωτογράφοι, αγιογράφοι και εικαστικοί χειροπράκτες σας περιμένουν όλους στην μεγάλη αυτή εικαστική έκθεση να απολαύσετε τα έργα τους!

29 Ιουλίου-1 Αυγούστου.

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 25/7/2021]