ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ: ΥΨΗΛΕΣ ΠΛΗΡΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Μετά από τα περσινά αποτελέσματα και τη σεζόν των πέντε μηνών που έχουν τα τελευταία χρόνια στο νησί της Χαλκιδικής, φέτος για πρώτη φορά οι επαγγελματίες του νησιού άρχισαν να δουλεύουν από τον Ιούλιο. Παρόλα αυτά, οι πληρότητες στη περιορισμένη χρονικά τουριστική σεζόν, ξεπέρασαν τις καθημερινές το 60% ενώ τα Σαββατοκύριακα του Αυγούστου αγγίζουν σχεδόν το 100%, σύμφωνα με τον Νικήτα Μαρτιγάκη, πρόεδρο του Αναπτυξιακού Συλλόγου Αμμουλιανής.

«Είμαστε τυχεροί και δεν έχουμε κρούσματα. Δουλεύουμε κυρίως με Έλληνες και Έλληνες του εξωτερικού ενώ έχουν έρθει και λίγοι Βαλκάνιοι και τουρίστες από άλλες χώρες της Ευρώπης», αναφέρει ο κ.Μαρτιγάκης. «Τα έχουμε πάει καλά, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε απώλειες. Είναι σαν να επιστρέψαμε σε σεζόν προ δεκαπενταετίας αλλά σε σχέση με άλλους προορισμούς νομίζω ότι δουλεύουμε ικανοποιητικά», πρόσθεσε.

Το νησάκι που βρίσκεται στον κόλπο του Αγίου Όρους συνδέεται με πολύ τακτά δρομολόγια με την Τρυπητή και διαθέτει περίπου 2.500 κλίνες καθώς και ένα κάμπινγκ με δυνατότητα φιλοξενίας περίπου 1500 ατόμων.

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 18/8/2020]