ΆΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ CAMPING ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ!

Άνοιξε τις πύλες του το βραβευμένο για 15η συνεχόμενη χρονιά με Γαλάζια Σημαία camping του Δήμος Αριστοτέλη που λειτουργεί με ευθύνη της Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη, στην Ιερισσό.

Με ανανεωμένους τους χώρους του και με απόλυτη εφαρμογή των κανόνων ασφαλείας , έτοιμο να δεχτεί τους επισκέπτες του!

Με το ΦΕΚ 4688/24-5-2020, το Υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε την επαναλειτουργία των camping της χώρας, νωρίτερα από το προβλεπόμενο και κατόπιν με το ΦΕΚ 2084 /30-5-2020 ανακοινώθηκε το ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ωστόσο, παρ΄ όλη την ευχάριστη μεν, αλλά απρόβλεπτη αυτή εξέλιξη όπου όλα ανακοινώθηκαν τελευταία στιγμή, σαν ΑΞΤΑΔΑ, η επαναλειτουργία των camping μας βρήκε καθ όλα έτοιμους. Όλο το προηγούμενο διάστημα δεν σταματήσαμε να συντονίζουμε και να οργανώνουμε τις απαραίτητες εργασίες και έτσι σήμερα Δευτέρα 1η Ιουνίου το camping άνοιξε τις πύλες του, καθ όλα έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του.

Στο προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν εργασίες όπου ανακατασκευάστηκαν οι τουαλέτες, έγιναν θερμομονωτικές ψευδοροφές, τοποθετήθηκαν καινούργια κουζινάκια και χώροι καθαριότητας οικιακών σκευών, τοποθετήθηκαν καινούργιες πόρτες στις τουαλέτες, βάφτηκαν εσωτερικά και εξωτερικά, ενώ καθαρίστηκαν και απολυμάνθηκαν με ιδιαίτερη επιμέλεια. Επίσης μπήκαν καινούριοι ηλιακοί συλλέκτες καi θερμοσίφωνες και αλλάχτηκε το ηλεκτρολογικό δίκτυο των τουαλετών. Περιμετρικά έγινε δενδροφύτευση με θάμνους για δημιουργία φυσικού φράχτη. Επίσης προχωρήσαμε σε γενικότερο καλλωπισμό και των εξωτερικών χώρων με βάψιμο της περίφραξης, κλάδεμα των δέντρων και απομάκρυνση των κλαδιών, φύτευση φυτών και κουρέματος του γκαζόν.

Στην συνέχεια συντάχθηκε υγειονομικό πρωτόκολλο και σχέδιο δράσης για τη διαχείριση ύποπτου περιστατικού με covid 19. Δημιουργήθηκε ειδικός χώρος παροχής πρώτων βοηθειών, ο οποίος και εξοπλίστηκε με ειδικό κρεβάτι, απολυμαντικά, μάσκες προστασίας, γάντια, και γενικότερα ότι χρειάζεται σαν μέσο ατομικής προστασίας.

Τοποθετήθηκαν απολυμαντικά στις τουαλέτες, αντισηπτικά σ όλους τους στεγασμένους χώρους, κρεμοσάπουνα και χειροπετσέτες στις τουαλέτες, πλυθήκαν και απολυμάνθηκαν όλοι οι κάδοι, τοποθετήθηκαν φιδοαπωθητικά και δολωματικοί σταθμοί για τρωκτικά, έγινε ψεκασμός για ψύλλους και κουνούπια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το camping βραβεύτηκε για 15η συνεχόμενη χρονιά με Γαλάζια Σημαία, πιστοποιώντας την καθαρότητα των νερών και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τέλος οφείλουμε να αναφέρουμε ότι έως και σήμερα δεν έχει εγκριθεί το πρόγραμμα προσλήψεων 2020 (για κανένα φορέα), παρ όλα αυτά με εσωτερική ανακατανομή του υπάρχοντος προσωπικού καθώς και των εξωτερικών συνεργατών της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α, είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα για το άνοιγμα του.

Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να μην χάσουμε ούτε μια μέρα. Το κάμπινγκ ανοίγει τις πύλες του σε μια δύσκολη χρονιά με πληρότητα 80% όπως ορίζει και το πρωτόκολλο, αν και οι κρατήσεις αγγίζουν το 100%. Είμαστε μέρος της τοπικής κοινωνίας 18 χρόνια τώρα συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και παρ όλες τις δυσκολίες φέτος, είμαστε έτοιμοι και προχωράμε δυναμικά στην επόμενη μέρα

Ευχόμαστε σ όλους να έχουμε καλή τουριστική χρονιά τηρώντας πάντα τους κανόνες ασφαλείας !!

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 1/6/2020]