ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΣΤΟ ΥΠ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Γύρω στα 30 μέλη της συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» έκαναν παρέμβαση, χθες λίγο μετά τις 16:00, σε κτίριο όπου στεγάζονται υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος, στην οδό Αμαλιάδος στους Αμπελοκήπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κουκουλοφόροι αντιεξουσιαστές ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του κτιρίου και πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα κατά της δημιουργίας ΧΥΤΑ στη Λευκίμμη Κέρκυρας. «Ανέκαθεν γνωρίζαμε ότι στο όνομα των συμφερόντων τους, οι εκμεταλλευτές και τα κράτη απομυζούν όχι μόνο την κοινωνική βάση, στο υπ. Περιβάλλοντος αλλά και τη φύση και τα ζώα. Για αυτό, το Νοέμβριο του 2018 “επισκεφθήκαμε” τα κεντρικά του Ομίλου Ελλάκτωρ δείχνοντας την αλληλεγγύη μας στους διωκόμενους της Χαλκιδικής και τους κατοίκους της Λευκίμμης που αποφάσισαν να τα βάλουν με το αδηφάγο τέρας του κράτους, που στο όνομα του κεφαλαίου καταστρέφει κάθε τι φυσικό βρίσκεται στο δρόμο του προκειμένου να ικανοποιήσει οποιαδήποτε ιδιωφελή του ανάγκη», ανέφερε σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο Ρουβίκωνας.

Σχόλιο του μπλογκ: Για να βλέπουν ΟΛΟΙ ποιοι είναι οι συνοδοιπόροι του antigold «κινήματος». Όσο για το κείμενο της ανάρτησης του Ρουβίκωνα, άλλα αντ’ άλλων. Πολύ… «ριζοσπαστικά αριστερό» για να το καταλάβουμε εμείς οι κοινοί πολίτες…

[ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, του Μ. Σακελλάρη, 14/03/2019]