ΣΤΟΑ 59: ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΧΑΛΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ανακοινώσεις και από τα άλλα σωματεία εργαζομένων στην Ελληνικός Χρυσός: «Απειλητικές ανακοινώσεις μπαχαλάκηδων δεν μας αφορούν και ακόμα περισσότερο δεν μας τρομοκρατούν»

Σκληρή απάντηση στα όσα λέγονται, για τον Αγώνα από Κυριακής στο Παλαιοχώρι, έδωσε το  σωματείο των Μεταλλωρύχων Στοά 59: «Τι σχέση έχει μια γιορτή ποδοσφαίρου με την ασχήμια των μπαχαλάκηδων που κρύβονται πίσω από από μάσκες των ψεύτικων οπαδών; Εμείς οι άνθρωποι του μόχθου και των καθαρών προσώπων είμαστε εδώ  και δεν τρομάζουμε ούτε φοβόμαστε την μπαχαλοτρομοκρατία».

Ανακοίνωση όμως έβγαλαν και τα άλλα σωματεία των εργαζομένων στην Ελληνικός Χρυσός:

«Το «αντιμεταλλευτικό κίνημα» φόρεσε από εχθές την μάσκα του φιλάθλου Ηρακλείδη και

συντάσσει απειλητικές ανακοινώσεις (!)

Κύριοι από Αυτόνομης Θύρας 10, με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα από ερχομένης Κυριακής με τον Άρη Παλαιοχωρίου, και την αγωνία από για το εάν θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Παλαιοχωρίου ή όχι, ενεργοποιήσαν την αντιμεταλλευτική από ταυτότητα και καλούν σε διαδήλωση…

ΝΤΡΟΠΗ κύριοι να στήνονται τέτοια σκηνικά σε βάρους του αθλήματος και του αθλητισμού.

Για ακόμη μια φορά, με απογοήτευση και θυμό διαμηνύουμε, ως οφείλουμε, ότι δεν θα πάψουμε να ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ και να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ την υπεραξία από περιοχής από: Από ανθρώπους από, την μεταλλευτική ιστορία από, το αθλητικό ιδεώδες, τον πολιτισμό, την πραγματική ανάπτυξη. Την έχουμε δώσει και την έχουμε κερδίσει αυτή τη μάχη!

Σε μια μόνο φράση από αισχρής από ανακοίνωσης συμφωνούμε: «Ο λαός από βορείου Ελλάδος έχει εκφραστεί». Έχει εκφραστεί, δεν τρομοκρατείται και θα συνεχίσει να εκφράζεται, να αγωνίζεται, να προοδεύει, μακριά από μπαχαλάκιδες παντός τύπου και παντός καιρού.

Πάντα ως μεταλλωρύχοι και κάτοικοι από περιοχής, Χαλκιδικιώτες, με την μοναδική από ταυτότητα, χωρίς προσωπεία, από λέμε πως οι οραματιστές του μπάχαλου δεν έχουνε και δεν θα βρούνε θέση εδώ.

Οι εκπρόσωποι των Σωματείων Εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας».

Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Μεταλλείων Κασσάνδρας “Αγία Βαρβάρα”

Ο πρόεδρος – Δ. Παπαγεωργίου

Σωματείο Υπογειτών Μεταλλείων Κασσάνδρας

Ο πρόεδρος – Χρήστος Ζαφειρούδας