ΣΤΗ ΝΑΞΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ!

afisa_NAKSOSΧαράς ευαγγέλια σήμερα στη Νάξο. Ο υπουργός περιβάλλοντος πάει σήμερα στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων για να παρουσιάσει, όπως αναφέρει και η σχετική αφίσα που κυκλοφόρησε: «μια πρόταση για βιώσιμη λύση αξιοποίησης της σμύριδας με κύριο γνώμονα την εξασφάλιση της εργασίας των κατοίκων μέσα από την ίδρυση κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρισης. Θα ακολουθήσει συζήτηση  και καταγραφή των απόψεων των φορέων και των σμυριδεργατών»

Πολύ ευχάριστη είδηση και εξαιρετικά δηλωτική για το πως κινεί τα νήματα στην κυβέρνηση το κόμμα. Οι δηλώσεις που ακούμε κατά καιρούς είναι… δηλώσεις και δη αποπροσανατολιστικές του στυλ: “άλλο το κόμμα-κόμμα και άλλο η κυβέρνηση”.

Και ενώ στη Νάξο πάει ο ίδιος ο υπουργός για να ενημερώσει τους κατοίκους, στην Χαλκιδική και στα μεταλλεία Κασσάνδρας, ακόμη δεν έχει πατήσει το πόδι του 1 χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων του. Το ίδιο συμβαίνει και με τον αναπληρωτή υπουργό Γιάννη Τσιρώνη. Γιατί άραγε; Μα αφού δεν το θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής. Άλλωστε τι να έρθουν να δούν; Μια άλλη πραγματικότητα απ’ αυτή που τους περιγράφεται; Γι’ αυτό είναι το κόμμα για να ενημερώνει και να αποφεύγονται τέτοια σοβαρά… κυβερνητικά λάθη.

Μπράβο στη Νάξο. Μακάρι να στηθεί σύντομα και να πετύχει η συνεταιριστική επιχείρηση σ’ ένα νησί που έχει και άλλες παραγωγικές δραστηριότητες, όπως τουρισμό, αλιεία και κτηνοτροφία, αλλά όπως φαίνεται δεν αρκούν.

Με όλες όμως τις παραγωγικές δραστηριότητες τα μεταλλεία της σμύριδας μπορούν να έχουν κοινή πορεία, που ξαναχτίζεται, όπως και στη ΒΑ Χαλκιδική σε πείσμα όσων βλέπουν και ονειρεύονται ανάπτυξη με αντίσκηνα, κίτρινα φασολάκια και κλωστική κάνναβη.

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 17/7/2016]