ΡΕΣΙΤΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ & ΑΥΓΗΣ

DCIM100MEDIA

Πιστή στην παράδοση, η «δημοσιογράφος» Σταυρούλα Πουλημένη δημοσιεύει στο alterthess ένα απολαυστικό μνημείο λαϊκισμού, προπαγάνδας και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης…

Φτάνει μόνο η εισαγωγή για να καταλάβετε: «Τα πορίσματα των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος για τις παραβάσεις της Eldorado Gold αποδεικνύουν πως η φερόμενη ως επένδυση στις Σκουριές δεν είναι τίποτε άλλο από μια περιβαλλοντική νάρκη και ένας πυλώνας διαπλοκής και ανομίας. Αυτό τόνισαν, μεταξύ άλλων, οι δύο καθηγητές του ΑΠΘ (Νίκος Μοσχούδης, Τμήμα Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ, Σαράντης Δημητριάδης, Ομότιμος καθηγητής Γεωλογίας ΑΠΘ) στην εκδήλωση που διοργάνωσε η επιτροπή αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στις εξορύξεις χρυσού στο Δημαρχείο.»!!!

Αχαχαχαχα… Καλό… Αφού το τόνισε ο Μοσχούδης και ο Ομότιμος… Άλλη μια antigold μάζωξη με antigold πάνελ και φυσικά antigold ακροατήριο… Και μετά παραπονιούνται γιατί δεν προβάλλουν, λέει, αυτές τις εκδηλώσεις τα ΜΜΕ….

Να σημειώσουμε πως στην ίδια λογική, με τίτλο «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΝΑΡΚΗ» και υπότιτλο «ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ELDORADO GOLD» δημοσιεύει άρθρο και –ποιος άλλος–, η ΑΥΓΗ…. Με μια πρώτη ματιά νομίζει ο αναγνώστης πως τα πορίσματα παρουσιάστηκαν σε κανέναν υπουργείο, καμιά επιτροπή, κανέναν δικαστήριο… Πρέπει να διαβάσει παρακάτω για να καταλάβει πως παρουσιάστηκαν «στην εκδήλωση που διοργάνωσε η επιτροπή αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στις εξορύξεις χρυσού» και από «δύο καθηγητές του ΑΠΘ και μέλη του κινήματος SOS Χαλκιδική»….

Ωραίο το κόλπο, ε;