ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: Η ANTIGOLD ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

005-kentro-politismou

Εκτός της πολύ σπουδαίας πρότασης της Κατερίνας Ιγγλέζη για εναλλακτική ανάπτυξη στη ΒΑ Χαλκιδική με τα “κίτρινα φασολάκια Νεοχωρίου”, η δημοσιογραφική έρευνα του Τάσου Τέλλογλου έβγαλε ακόμη μια σπουδαία είδηση.

Ο αντικαταστάτης του παραιτηθέντος δημάρχου Αριστοτέλη Γιάννη Μίχου, Γιώργος Ζουμπάς, δήλωσε μεταξύ άλλων πως ο δήμος προχώρησε στην απομάκρυνση 6 υπαλλήλων, οι οποίοι οργανικά άνηκαν στο δυναμικό του, αλλά πληρώνονταν από την Ελληνικός Χρυσός στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της προγραμματικής συμφωνίας που σύναψε με την προηγούμενη δημοτική αρχή και η οποία δημοσιεύτηκε και στην διαύγεια.

Τι είχαν προλάβει να κάνουν αυτοί οι υπάλληλοι πριν εκδιωχθούν από την σημερινή δημοτική αρχή;

Είχαν προλάβει να επεξεργαστούν προτάσεις για τα Ευρωπαϊκά ταμεία (ΕΣΠΑ), οι οποίες κατατέθηκαν και έγιναν αποδεκτές.

Αποτέλεσμα του έργου τους; Ο Δήμος Αριστοτέλη των 20.000 κατοίκων, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ ο Τάσος Τέλλογλου, να αντλεί από κοινοτικά κονδύλια πολλά περισσότερα απ’ ότι ο Δήμος Αθηναίων…!!!

Και αυτούς τους πολύ ικανούς υπαλλήλους έδιωξε η νέα δημοτική αρχή, η οποία δεν θέλει τις δήθεν τριγωνικές συναλλαγές που απορρέουν από την εταιρεία στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης και κάνει ότι είναι δυνατόν για να φύγει η εταιρεία.

Αλλά μέχρι να φύγει η εταιρεία θέλει τα λεφτά της… Μεγαλύτερος παραλογισμός υπάρχει;

Όλα όσα αναφέραμε μπορείτε να τα παρακολουθήσετε εδώ στο 37ο λεπτό της εκπομπής του Τάσου Τέλλογλου, που σαν να μας άκουσε και στο μεγαλύτερο μέρος της έδωσε το λόγο σε 2 βασικούς πολέμιους της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδκή από τα χείλη των οποίων βγήκαν πολύ σημαντικές ειδήσεις…

ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 30/09/2015