ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ

kentriki_stoa_photo

Με ανακοίνωσή του το Σωματείο Υπογειτών Μεταλλείων Κασσάνδρας, δηλώνει σχετικά με την συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποί του με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, στη Θεσσαλονίκη, πως ο διάλογος είναι ευπρόσδεκτος από κάθε πολιτικό και θεσμικό πρόσωπο ή φορέα, αλλά μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και κομματικές διεργασίες.

«Ανακοίνωση

Αναφορικά με τη συνάντηση που είχαμε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, με τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας και υποψήφιο για την προεδρία του κόμματος της Ν.Δ. κ. Απόστολο Τζιτσικώστα, επισημαίνουμε  τα εξής:

Κατα τη διάρκεια της θητείας του ως  Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας και σχετικα με το θέμα των Μεταλλείων Κασσάνδρας στη Β.Α. Χαλκιδική, κράτησε  μία ουδετερη στάση αποφεύγοντας να επιλέξει πλευρά, στάση που  θεωρούμε οτι αρμοζει στο θεσμικό του ρόλο. Η διοίκηση  πρέπει να δίνει λύσεις, να αναλαμβανει πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση προβλημάτων, υπηρετώντας την ανάπτυξη και τη νομιμότητα. Αυτό επιθυμούμε να συνεχιστεί και από τον κ. Περιφερειάρχη.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε για την αποφυγή παρεξηγήσεων όσον αφορά τις επερχόμενες εκλογές για την προεδρία της Ν.Δ., ότι ως σωματεία εργαζομένων μένουμε μακριά από οποιεσδήποτε κομματικές διεργασίες και θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε θετικά σε καθε κάλεσμα για συζήτηση από οποιοδήποτε πολιτικό και θεσμικό πρόσωπο ή φορέα,  που επιθυμεί να έχει διάλογο μαζί μας.

Σωματείο Υπογειτών Μεταλλείων Κασσάνδρας

Ο πρόεδρος                                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Χρήστος Ζαφειρούδας                                           Γιάννης Μάλαμας»