ΤΩΡΑ, «SOS XALKIDIKH» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ!!!

modernes #save_skouries.4

Έχουμε που έχουμε λίγα μαλλιά, με αυτά που διαβάζουμε στο politesaristoteli πως διαδραματίζονται στην τηλεοπτική σειρά «Μοντέρνα Οικογένεια» που προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από το Mega, μας έπεσαν και τα υπόλοιπα…

Σε μια έκρηξη σκηνοθετικών ευρημάτων, στο 12ο επεισόδιο (δες εδώ στο 8:35) ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων διηγείται πως στη διάρκεια του σαφάρι που έκαναν στην Αφρική, έπιασαν φιλίες με έναν Μασάι και μεταξύ άλλων, του έκαναν δώρο κι ένα μπλουζάκι «SOS Χαλκιδική»!!!.

Στο δε 20ο επεισόδιο (δες εδώ στο 35:20) υπάρχει διάλογος ανάμεσα σ’ έναν Χαλκιδικιώτη και μια Κολομβιανή μέσα σ’ ένα μπαρ, όπου ο Χαλκιδικιώτης προσπαθεί να την γοητεύσει μιλώντας της για Χαλκιδική και για.. #skouries, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στις Σκουριές δίνουμε αγώνα» και ότι αν θέλει, μπορεί να της δώσει και μπλουζάκι «SOS Χαλκιδική»!!!.

Λέτε γι’ αυτό η σειρά έχει τόσο χαμηλή θεαματικότητα ώστε κινδυνεύει να κοπεί;

Όπως σημειώνει εύστοχα και το blog:

«Κατά τη γνώμη μας, σε αυτή την προσπάθεια ανόδου θα μπορούσε να συμβάλει και ο εμπλουτισμός της σειράς με αυθεντικούς ηθοποιούς από τις… #skouries. Κατά γενική ομολογία στις τάξεις των “antigold” υπάρχουν άτομα με τεράστια έφεση και απύθμενο ταλέντο στην υποκριτική τέχνη και τα οποία θα μπορούσαν να κάνουν την ποιοτική διαφορά, αν τους δίνονταν και η κατάλληλη ευκαιρία. Είναι μια παράμετρος που πιθανώς να την αγνοούν οι συντελεστές της σειράς, αλλά μακάρι να τους γίνει γνωστή και να τολμήσουν, δίνοντας ευκαιρίες σε πρόσωπα που εξαιτίας της τρίχρονης εμπειρίας τους στο σανίδι του… #skouries δείχνουν να πνίγονται πλέον από το μικρόκοσμο τους, ενώ θα ήθελαν να ανοίξουν τα φτερά τους για κάτι καλλιτεχνικά σπουδαιότερο στο ευρύ κοινό».

Συμφωνούμε και επαυξάνουμε…