ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΨΕΥΤΗ;

tsironis23086

Διαβάσαμε (χωρίς μεγάλη έκπληξη, μη λέμε και ψέματα…) πως οι ισχυρισμοί του κου Τσιρώνη περί μη ανταπόκρισης της Ελληνικός Χρυσός σε αιτήματα του Υπουργείου για διευκρινήσεις σχετικά με άδειες, παραλείψεις κ.λπ., και μάλιστα με την διατύπωση «κωλυσιεργεί να απαντήσει σε πολυσέλιδα αιτήματα διευκρινίσεων τεχνικού χαρακτήρα σε σωρεία ελλείψεων και παραβιάσεων της νομοθεσίας, τα οποία μάλιστα έχουν σταλεί προ αρκετού καιρού καθώς και την πλήρη απουσία πολεοδομικής μελέτης», είναι όπως τα περισσότερα που έχει πει ο Τσιρώνης από τότε που έγινε Υπουργός, μπουρδολογίες….
Μάλιστα η εταιρεία στον ιστότοπό της εδώ, έχει αναρτήσει και όλη την αλληλογραφία με τις υπηρεσίες του ΥΠΑΠΕΝ. Επιπλέον, στον βαθμό που θίγονται οικονομικά της και άλλα συμφέροντα, δηλώνει πως επιφυλάσσεται για αμυνθεί με κάθε νόμιμο τρόπο, ακόμα και δια της νομικής οδού.
Αυτό κε Τσιρώνη, λέγεται «άδειασμα», και για έναν υπουργό δεν είναι και ότι καλύτερο… Καλά θα κάνετε λοιπόν να φέρετε στη δημοσιότητα τα έγγραφα που υποστηρίζουν τα λεγόμενά σας, αλλιώς ένας είναι ο έντιμος δρόμος για εσάς… Εννοούμε αυτόν την παραίτησης. Αρκετά γελάσαμε, θα θέλαμε να δούμε και λίγο δουλειά από το υπουργείο σας…