Η… «ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ» ΕΚΠΛΗΣΣΕΤΑΙ!!!

470425c2-687a-48b1-8bd3-c94302bb7b7a

Διαβάζουμε μια ανακοίνωση στον ιστότοπο της ΑΥΓΗΣ:

«Κύκλοι του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξέφραζαν την έκπληξή τους για την αντίδραση της συνδικαλιστικής ηγεσίας των εργαζομένων στις Σκουριές, αφού η απόφαση του υπουργού, Π. Λαφαζάνη, με την οποία ανακαλείται προς επανέλεγχο η συγκεκριμένη άδεια δεν θίγει κατά κανένα τρόπο τα συμφέροντά τους.

Αντίθετα, επισημαίνουν, η απόφαση του υπουργού ήταν απολύτως επιβεβλημένη προκειμένου να προστατευθεί με τον όσο το δυνατόν ουσιαστικότερο τρόπο το περιβάλλον και το δημόσιο συμφέρον, κάτι το οποίο πρώτοι οι εργαζόμενοι προασπίζουν για τη ζωή τους, το μέλλον του τόπου τους και το μέλλον των παιδιών τους.

Η νέα κυβέρνηση είναι πρώτα απ’ όλα κυβέρνηση των εργαζομένων και γι’ αυτό, στο πλαίσιο μιας νέας μεγάλης προσπάθειας για την προοδευτική ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, ασκεί τον πιο αποτελεσματικό έλεγχο απέναντι σε ενδεχόμενες παρεκκλίσεις και αυθαιρεσίες μεγάλων και ιδιαίτερα πολυεθνικών επιχειρηματικών συμφερόντων», τονίζουν οι ίδιοι κύκλοι.

Οι κύκλοι που «εξέφραζαν την έκπληξή τους για την αντίδραση της συνδικαλιστικής ηγεσίας των εργαζομένων» ας ετοιμαστούν να εκπλαγούν περισσότερο από τη συνέχεια του αγώνα των εργαζομένων, διότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ δεν μας είπε με ποιο τρόπο «η κυβέρνηση των εργαζομένων» θα καταφέρει να μην «θιγούν κατά κανένα τρόπο τα συμφέροντά τους»!!! Έχει κάνει καμιά συμφωνία με την Ελληνικός Χρυσός πως ενώ οι εργασίες παύουν οι εργαζόμενοι θα παίρνουν μεροκάματο;;; Αν εννοούν τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, ας βρουν άλλο παραμύθι γιατί αυτό δεν πέρασε…