ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο πλαίσιο του Taste Halkidiki και σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, διοργανώνει συναντήσεις γνωριμίας, εργασίας και δικτύωσης ανάμεσα στα μέλη των δύο φορέων, την Τρίτη 9 Απριλίου, 2024, ώρα 12.00 μ.μ. στο Εστιατόριο “Έξι Βρύσες” στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. 

Πρόκειται για ένα στοχευμένο B2B event, με το οποίο επιδιώκεται η εκπλήρωση ενός από τους βασικότερους στρατηγικούς στόχους του προγράμματος Taste Halkidiki, η σύνδεση των τριών τομέων της οικονομίας μεταξύ τους, πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή. Αυτή η διοργάνωση είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών πολλών ετών να πειστούν οι ξενοδόχοι να υιοθετήσουν τα τοπικά προϊόντα στα προσφερόμενα μενού τους, δήλωσε ο Γιάννης Κουφίδης, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.

Σε έναν τόπο ευλογημένο, με πληθώρα ποιοτικών και αυθεντικών προϊόντων, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, δίνουν τη δυνατότητα μέσα από οργανωμένες συναντήσεις, οι ξενοδόχοι, οι υπεύθυνοι προμηθειών και εκπρόσωποι της εστίασης, να τα εντάξουν στη λίστα προμηθειών τους. Η σημαντική αυτή διοργάνωση, πραγματοποιείται για πρώτη φορά και στόχος είναι να αποτελέσει θεσμό για την τοπική επιχειρηματικότητα, πρόσθεσε ο κ. Κουφίδης..

 

[ΠΗΓΗ: https://blog.moudaniwn.gr/. 10/9/2024]