ΔΡΑΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΡΝΑΙΑΣ

Το Γυμνάσιο Αρναίας πραγματοποίησε δράση συγκέντρωσης ειδών προσωπικής φροντίδας και ειδών καθαριότητας με σκοπό να στηρίξει τις ανάγκες του Ιδρύματος Αγάπης – Οίκος Ευγηρίας «Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ», της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού Αγίου Όρους κ’ Αρδαμερίου, που εδρεύει στην Αρναία.

Η ανταπόκριση των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του σχολείου μας ήταν συγκινητική ξεπερνώντας τις προσδοκίες μας, δίνοντάς μας την ελπίδα ότι, μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν την Τρίτη 19/12/2023 παρουσία του Διευθυντή και προσωπικού του σχολείου, καθώς και αντιπροσωπείας μαθητών του σχολείου μας (Πρόεδροι των τμημάτων και Πρόεδρος – Γραμματέας – Ταμίας του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου) ψάλλοντας τα κάλαντα στους ενοίκους του Ιδρύματος. Η υποδοχή από τον Διευθυντή κ. Αρχιμανδρίτη Δωρόθεο Ζέρβα και την Κοινωνική Λειτουργό και Ελένη Βούλγαρη ήταν εγκάρδια, καθώς οι ηλικιωμένοι άνθρωποι του Ιδρύματος έψαλαν τα κάλαντα και τραγούδησαν και αυτοί για τους μαθητές του σχολείου μας.

Είμαστε ευγνώμονες για τη γενναιοδωρία και την ευαισθησία απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Η συμμετοχή όλων είναι μια απόδειξη ότι η αλληλεγγύη και η αγάπη είναι ακόμα ζωντανές μέσα μας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Καλά Χριστούγεννα και καλές Γιορτές.

Με εκτίμηση,

Μάρκος Κοσμάς

Διευθυντής Γυμνασίου Αρναίας

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 21/12/2023]