ΗΜΕΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΝΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Ημέρα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, η Κυριακή 5/11 στον Στανό Χαλκιδικής. –Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη μας στο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο του μαστού Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης .

Το πρόγραμμα περιελάμβανε συμβολικό αγώνα δρόμου, ζωγραφική και προαγωγή πρόληψης με δωρεάν μαστογραφίες στις γυναίκες του Στανού. Το σύνθημα μας, φέτος ήταν “Τρέχω για την ελπίδα και την πίστη που είναι μεγαλύτερη από το φόβο”

Ευχαριστούμε θερμά τον βουλευτή Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος για την παρουσία του και ενίσχυση του Συλλόγου μας.

Τον Δήμαρχο Αριστοτέλη κ. Στέλιο Βαλιάνο για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στη σημερινή μας εκδήλωση. Ειναι πάντοτε αρωγός και συνοδοιπόρος στις δράσεις της “Ενσυναίσθησης”.

Το ιατρικό κέντρο “Υγιαίνειν”και τον γιατρό Περικλή Σαραφιανό για την προσφορά του, τον Σύλλογο Γυναικών Στανού για την άψογη συνεργασία και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Ιδιαίτερη μνεία στην κ. Ευαγγελία Μαριανού για το έργο τέχνης που επιμελήθηκε η ίδια και θα κοσμεί για λίγες ημέρες την πλατεία του Στανού.

Κάθε χρόνο, τέτοιο καιρό, θα είμαστε εδώ, για να δίνουμε το μήνυμα της ελπίδας, της πίστης,της πρόληψης, της αντιμετώπισης στον αγώνα ενάντια του καρκίνου του μαστού.

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 5/11/2023]