Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ

Διοικητικά στελέχη της Eldorado Gold στο πλευρό των άστεγων στον Καναδά

Το πρόβλημα των αστέγων στο Βανκούβερ είναι οξυμένο και η Eldorado Gold, η μητρική εταιρεία της Ελληνικός Χρυσός, έχει ευαισθητοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.

Έτσι και φέτος, στις 16 Νοεμβρίου, ο Σάιμον Χιλ, αντιπρόεδρος Τεχνικών Υπηρεσιών και Επιχειρήσεων της εταιρείας, θα κοιμηθεί για δεύτερη φορά στο δρόμο, για να υποστηρίξει τη το Covenant House Vancouver, μια οργάνωση προσανατολισμένη στην υποστήριξη νέων ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη, με την προσφορά στέγης, ψυχολογικής υποστήριξης, γευμάτων κ.λπ. Οι πόρτες του Covenant House είναι ανοιχτές 24/7, 365 ημέρες το χρόνο, για να προσφέρουν στους νέους ασφάλεια και καταφύγιο από τη βροχή και το κρύο.

Η Eldorado Gold έχει καθιερώσει αυτή τη δράση με το όνομα Executive Sleep Out και κάθε χρόνο συγκεντρώνει κεφάλαια για το έργο της υποστήριξης των νέων αστέγων. Για μια νύχτα, υψηλόβαθμα στελέχη όπως ο Σάιμον προσφέρονται εθελοντικά να κοιμηθούν μια νύχτα στους δρόμους του κέντρου του Βανκούβερ, εφοδιασμένοι με μόνο έναν υπνόσακο – το ελάχιστο, κι όμως, περισσότεροι από ό,τι έχουν πολλοί άστεγοι νέοι. Εκτός από την συγκέντρωση χρημάτων, η συγκεκριμένη δράση έχει στοχο και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το πρόβλημα των άστεγων νέων.

Μάλιστα, η Eldorado Gold προτρέπει στον ιστότοπό της το κοινό να συνδράμει μέσω δωρεών για την υποστήριξη των νέων που βιώνουν έλλειψη στέγης στο http://support.covenanthousebc.org/goto/simonhille .

Δείτε ένα σχετικό βίντεο, εδώ: https://www.facebook.com/watch/?v=230630439858650&ref=sharing