ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ “ΜΕΓΑΛΑ” ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ – ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ

Μεγάλες εκπλήξεις προκαλούν τα αποτελέσματα στις εκλογές 2023, μιας και αρκετά γνωστά ονόματα βουλευτών μένουν εκτός Βουλής, αφού, μέχρι στιγμής, δεν καταφέρνουν να εκλεγούν.

Α’ Αθηνών

Ειδικότερα, στην Α’ Αθηνών εκτός μένουν ο Νίκος Φίλης από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Κωνσταντίνα Κούνεβα από το ΚΚΕ και ο Κώστας Σκανδαλίδης από το ΠΑΣΟΚ.

Β1 Βόρειος Τομέας Αθηνών

Στον Β1 βόρειο τομέα Αθηνών καθώς φαίνεται εκτός μένουν οι Σκουρλέτης, Αθανασίου, Μπαλάφας, Αυλωνίτου και Καββαδία ενώ από το ΠΑΣΟΚ εκτός μένει ο Ανδρέας Λοβερδος.

Β2 Δυτικός Τομέας

Στον Β2 Δυτικό Τομέα εκτός μένουν οι Βίτσας και Κουρουπλής από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Καρχιμάκης από το ΠΑΣΟΚ.

Β3 Νότιος Τομέας

Στον Β3 Νότιο Τομέα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Γρηγόρης Ψαριανός μένουν εκτός από τη ΝΔ και ο Στέφανος Τζουμάκας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Α’ Αθηνών – Β’ Πειραιώς

Στην Α’ Αθηνών η Νόνη Δούνια έμεινε εκτός από πλευράς ΝΔ ενώ στη Β’ Πειραιώς ο Τραγάκης από τη ΝΔ και ο Αλεξιάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ανατολική Αττική – Αιτωλοακαρνανία

Στην Ανατολική Αττική μένει εκτός ο Ευάγγελος Αντώναρος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην Αιτωλοακαρνανία εκτός μένει μέχρι στιγμής ο Σπήλιος Λιβανός (ΝΔ) και οι Γιώργος Βαρεμένος και Νίκος Μωραΐτης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ζάκυνθος – Ηλεία – Μαγνησία – Ρέθυμνο – Φθιώτιδα

Στη Ζάκυνθο μένει εκτός ο Σταύρος Κοντωνής από το ΠΑΣΟΚ, στην Ηλεία εκτός μένει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος της ΝΔ και ο Μάκης Μπαλαούρας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στη Μαγνησία η Μαρίνα Χρυσοβελώνη του ΣΥΡΙΖΑ. Στο Ρέθυμνο ο Βασίλης Σκουντής από το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Ξανθός από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στη Φθιώτιδα εκτός μένει ο Γιάννης Οικονόμου από τη ΝΔ. Στα Χανιά μένει εκτός ο Γιάννης Σταθάκης.

[ΠΗΓΗ: https://www.capital.gr/, από TheTOC.gr, 22/5/2023]