Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ «Women On Top»

Ο Σύλλογος Γυναικών Αρναίας σας καλεί να συμμετέχετε στην πρωτοβουλία του Οργανισμού για την Επαγγελματική Ενδυνάμωση των Γυναικών (Women On Top) ώστε να διερευνήσει τις εργασιακές και επιμορφωτικές ανάγκες των γυναικών στην περιοχή του Δήμου Αριστοτέλη. 

Θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια, στο Στρατώνι το Σάββατο 6/5/23 και στο Παλαιοχώρι την Κυριακή 7/5/23. Όποια κυρία ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αρναίας έως την Κυριακή 30/4/23.

Το Women On Top είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός για την οικονομική ενδυνάμωση των γυναικών, την ισότητα και τη συμπερίληψη στην εργασία. Όραμά τους είναι να συμβάλλουν στη δημιουργία ενός κόσμου στον οποίο όλες οι γυναίκες έχουν ίσες ευκαιρίες για να γίνουν αυτό που μπορούν και θέλουν να είναι. Αποστολή τους είναι να διασφαλίσουν ότι όλες οι γυναίκες έχουν ίσες ευκαιρίες στην επαγγελματική και δημόσια ζωή τους, μέσα από την ατομική τους ενδυνάμωση και τη βιώσιμη αλλαγή στο εκπαιδευτικό, εργασιακό και κοινωνικό τους περιβάλλον. Μέσα στα 11 χρόνια της δράσης τους έχουν υποστηρίξει 1500 συνεργασίες mentoring μεταξύ γυναικών που εργάζονται, επιχειρούν ή αναζητούν δουλειά, έχουν δώσει τη δυνατότητα σε 2300 γυναίκες να πάρουν μέρος σε σεμινάρια επαγγελματικής ανάπτυξης, έχουν υλοποιήσει πάνω από 10 έρευνες γύρω από τα θέματα της έμφυλης ισότητας στην Ελλάδα και έχουν δημιουργήσει 100+ επιτυχημένες συνεργασίες με εταιρείες που επενδύουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη του γυναικείου δυναμικού.

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 19/4/2023]