Η ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, ανέφερε τα παρακάτω: 

“Με τη νέα Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Κατερίνα Ζωγράφου, μας συνδέει φιλία ετών και δεν χωράνε πολλές τυπικότητες μεταξύ μας.

Αυτό βέβαια μας δίνει τη δυνατότητα για πολλές και ουσιαστικές συζητήσεις γύρω από τα θέματα της Χαλκιδικής, εν γένει,  και πολύ περισσότερο του Δήμου Αριστοτέλη, τον τόπο της κοινής μας καταγωγής. 

Την υποδέχθηκα στο Δημαρχείο στην Ιερισσό, εκφράζοντας της τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια και τη στήριξή της Δημοτικής μας Αρχής στο νέο απαιτητικό ρόλο που της ανέθεσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και της υπενθύμισα τα… ζητήματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία, η προώθηση  των οποίων, συν τω χρόνω, μπορεί να λειτουργήσει αναπτυξιακά για όλη την Ανατολική Χαλκιδική. 

Η συνδετήρια οδός της Αρναίας και η συνέχιση της παράκαμψης Παλαιοχωρίου – Νεοχωρίου, το λιμάνι του Στρατωνίου, τα αντιπλημμυρικά έργα σε Ολυμπιάδα και Στρατώνι, το οραματικό σχέδιο για την πεζοδρόμηση του δρόμου Τρυπητή – Ουρανούπολη, το λιμάνι της Ουρανούπολης, οι προγραμματικές συμβάσεις για επιμέρους έργα (σε Στανό, Μεγάλη Παναγία, Ιερισσό) που βρίσκονται σε εξέλιξη βρήκαν χώρο στην πρώτη συζήτησή μας υπό τη νέα της ιδιότητα.  Εξ άλλου έχει ξεκινήσει η νέα προγραμματική περίοδος του ΕΣΠΑ, κατά την οποία η ΠΚΜ  θα διαδραματίσει κομβικό ρόλο. 

Η Κατερίνα έχει δείξει τα δείγματα της και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει, δικαιώνοντας και την δική μου πεποίθηση ότι οι γυναίκες οφείλουν και μπορούν να βρίσκονται μπροστά στην πολιτική και αυτοδιοικητική σκηνή”.

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 19/4/2023]