Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Ένα χορταστικό πολιτιστικό τριήμερο με αγαπημένους καλλιτέχνες, τη Γλυκερία, την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τη Μελίνα Κανά, το Γιάννη Διονυσίου, αλλά και με θέατρο για τα παιδιά, προσφέρει και φέτος στους κατοίκους και στους επισκέπτες του Δήμου Αριστοτέλη το Φεστιβάλ Βαρβάρας, στις 29, 30 και 31 Ιουλίου, στην όμορφη κοινότητα της ορεινής Χαλκιδικής.

Το φεστιβάλ, το οποίο δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα, διοργανώνουν…

ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρβάρας «ο Αετός» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρβαριωτών Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αριστοτέλη που στηρίζει ενεργά τη διοργάνωση, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τη στήριξη του Ορφανοτροφείου Θηλέων «Μέλισσα».

Για τους φίλους του φεστιβάλ, λειτουργεί και οργανωμένο κάμπινγκ ελεύθερης διαμονής λίγο έξω από την κοινότητα της Βαρβάρας, στο οποίο η προσέλευση έχει ήδη ξεκινήσει.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, με ώρα προσέλευσης 20:00 το βράδυ, θα εμφανιστούν:

  • Στις 29 Ιουλίου η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Γιάννης Διονυσίου, με την υποστήριξη μιας πλειάδας μουσικών.
  • Στις 30 Ιουλίου, το συγκρότημα Manltarock. η Γλυκερία και η Μελίνα Κανά με τους συνεργάτες τους.
  • Στις 31 Ιουλίου, η Θεατρική Ομάδα «Μικρός Βορράς», στην πλατεία της Βαρβάρας, για τους μικρούς φίλους, με το έργο «Τρεις κι ο Αίσωπος» του Θοδωρή Παπαϊωάννου.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος δήλωσε σχετικά:

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας οι δύο σύλλογοι των Βαρβαριωτών, που μετά από δύο χρονιές πανδημίας, ξεπέρασαν τους εαυτούς τους διοργανώνοντας το φετινό Φεστιβάλ στην πανέμορφη και ιδιαίτερη κοινότητα της Βαρβάρας. Αποδεικνύουν έτσι ότι η τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Αριστοτέλη είναι μια συλλογική υπόθεση, με τους ανθρώπους του Δήμου να αποτελούν βασικό συστατικό επιτυχίας. Προτείνω στους δημότες και στους φίλους του Δήμου μας, που περνούν τις διακοπές τους στην περιοχή μας, να μη χάσουν αυτή την πολιτιστική γιορτή.»

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 27/7/2022]