ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ: ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΤΕ

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για το Τουρισμός για Όλους και τα αποτελέσματα έχουν ανέβει στην πλατφόρμα.

Μπορεί ακόμη να μην έχουν έρθει τα email στους 200.000 τυχερούς, ωστόσο μπορείτε να δείτε τώρα αν η αίτησή σας κληρώθηκε για τα 150 ευρώ.

Για να δείτε τον πίνακα με τους δικαιούχους μπείτε στο vouchers.gov.gr και πατήστε στο «Δείτε τον Οριστικό Πίνακα Δικαιούχων – Κλήρωση 25-07-2022».

Διαφορετικά ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

  • Μπείτε στο vouchers.gov.gr/tourism4all
  • Πατήστε είσοδος στην Εφαρμογή, συμπληρώστε τους κωδικούς TaxisNet και πατήστε σύνδεση
  • Επιβεβαιώστε τα στοιχεία σας και θα μεταφερθείτε αυτόματα στα στοιχεία της Αίτησης
  • Εκεί, λοιπόν, στο πρώτο πεδίο που γράφει «Κατάσταση Αίτησης» θα δείτε αν κληρωθήκατε ή όχι.

Σε περίπτωση που γράφει σε μπλε φόντο «Κληρωθείσα» θα λάβετε το voucher των 150 ευρώ, αν γράφει «Μη Κληρωθείσα» τότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την επόμενη κλήρωση στα τέλη Σεπτεμβρίου όπου θα κληρωθούν ακόμη 200.000 επιταγές για το Τουρισμός για Όλους με ισχύ έως τον Ιούνιο του 2023.

Τα ποσά των voucher

H επιδότηση ανά δικαιούχο θα είναι στα 150 ευρώ, ενώ για τους ΑμεΑ θα είναι υψηλότερη καθώς θα ανέρχεται στα 200 ευρώ. Επιπροσθέτως, το voucher μπορεί πλέον να εξαργυρωθεί σε κάθε πάροχο διαμονής (ξενοδοχεία, καταλύματα) σε ολόκληρη την χώρα, ενώ η μεταφορά των χρημάτων στον πάροχο για την υπηρεσία διαμονής είναι άμεση.

Τα νέα ψηφιακά vouchers -200.000 τον αριθμό- θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 28/7/2022]