ΣΤΑ ΓΚΟΛΠΟΣΤ: Η ΕΚΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ

Ο Απόλλων Αρναίας ανακοίνωσε ακόμη μια μεταγραφική κίνηση, αφού έκανε δικό της έναν ακόμη Χαλκιδικιώτη ποδοσφαιριστή, τον νεαρό 20χρονο τερματοφύλακα Θανάση Πλευρίτη. 

Το νέο απόκτημα πέρσι αγωνίστηκε στην Θεσσαλονίκη με το Σχολάρι, ενώ ξεκίνησε από τον Χολομών Ρ/Π, έπαιξε ακόμη στην Α’ Κατηγορία με Όλυνθο (επίσης με προπονήτη τον Αντώνη Βραχνό που θα συνεργαστούν και φέτος) και με Στρατώνι. Παρά την μικρή του ηλικία έχει αρκετές συμμετοχές στις ομάδες του και πρόκειται για έναν εξελίξιμο τερματοφύλακα. Να θυμίσουμε ο Απόλλων Αρναίας έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής, τις εξής συμφωνίες: Αλέξανδρος Αποστολάς, Γιώργος Βραχνός, Νίκος Γεωργοσούλης, Αριστοτέλης Παναγιωτίδης, Στέλιος Παπαϊωάννου.

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου για την μέχρι τώρα ενίσχυση, αφού διαθέτουν τώρα ένα σοβαρό ρόστερ που έχει όλα αυτά που χρειάζονται στην προσπάθεια για να πρωταγωνιστήσει, όπως αρμόζει στην ιστορία του. Όσο αφορά ακόμη το μεταγραφικό κομμάτι, η ομάδα του Απόλλων θα προχωρήσει σε ακόμη 2-3 μεταγραφές για να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό της και να παρουσιαστεί έτοιμη για την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων.

***Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Θανάσης Πλευρίτης την στιγμή που συμφώνησε με την διοίκηση, κρατώντας την νέα εμφάνιση της ομάδας του, μαζί με τον παράγοντα Παναγιώτη Πνευματικό και τον Γενικό Αρχηγό της Αρναίας Σάκη Αυγέρο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά και πιστεύει στον νεαρό τερματοφύλακα.

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 27/6/2022]