ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χαλκιδικής, Ζαφειρούλα Μυλωνά, ανέφερε τα παρακάτω: 

“Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητές συναδέλφισσες

Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει. Ένα καινούριο ξεκίνημα για παιδιά και εκπαιδευτικούς. 

Τη Δευτέρα 13/9 κτυπάει ξανά το πρώτο κουδούνι. Αποτελεί την έναρξη για επίτευξη νέων στόχων, καθορισμό… νέας εκπαιδευτικής πορείας.  Η συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικών, το θετικό σχολικό κλίμα, η δημοκρατική και δίκαιη ηγεσία καθώς και οι υψηλές προσδοκίες για τα μαθησιακά επιτεύγματα των παιδιών αποτελούν στοιχεία επιτυχίας της εκπαιδευτικής διαδικασίας.  Σας υπόσχομαι ότι και φέτος θα συνεχίσω να βρίσκομαι αρωγός και συμπαραστάτης στο δύσκολο και σημαντικό σας έργο. Μαζί με τους συνεργάτες μου βρισκόμαστε στο πλευρό σας στηρίζοντας τις προσπάθειές σας. 

Η εκπαιδευτική κοινότητα δοκιμάστηκε το προηγούμενο σχολικό έτος. Όμως κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσκλήσεις της διά ζώσης λειτουργίας με την εφαρμογή μέτρων προστασίας αλλά και στην τηλεκπαίδευση όταν χρειάστηκε. Εργαστήκατε όλοι με ιδιαίτερο ζήλο και ευσυνειδησία και σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’ αυτό.

Φέτος είμαστε πιο έμπειροι στο θέμα της διαχείρισης της πανδημίας. Συνεχίζουμε δυναμικά!

Εύχομαι σε όλους σας, μόνιμους και αναπληρωτές, ολόψυχα να έχετε υγεία, διάθεση για δουλειά και δύναμη ψυχής για να κατακτήσετε τους μαθητές και τις μαθήτριές σας. Κάθε παιδί, μια νέα πρόκληση στην διδακτική σας πράξη.  

Τέλος θα ήθελα ξεχωριστά να καλωσορίσω στη Χαλκιδική τους νεοδιόριστους συναδέλφους. Τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία!

Καλή, εποικοδομητική και δημιουργική χρονιά”!

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 9/9/2021]