ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΝΕΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ

Παρουσία του Δημάρχου Αριστοτέλη κ. Στυλιανού Βαλιάνου, του Διοικητού Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χαλκιδικής Αρχιπυράρχου κ. Παναγιώτη Μπαθρέλου, των Διοικητών Π.Υ. Ακάνθου – Σταγείρων κ. Διαμαντή Ταραζά και Αρναίας κ. Παντελή Αλβανού, του Αστυνομικού Διοικητού Αρναίας κ. Αναστασίου Καραπαντά, του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αριστοτέλη κ. Γεωργίου Θαλασσινού, του Υπευθύνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής κ. Δημητρίου Λοκοβίτη κ.ά., σήμερα Πέμπτη 9η Μαΐου, το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ετέλεσε τον Αγιασμό του νεοαποκτηθέντος σύγχρονου Πυροσβεστικού Οχήματος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρναίας, το οποίο ενετάχθη στον στόλο της δυνάμεως της Υπηρεσίας.

Να σημειωθεί ότι το νέο όχημα είναι δωρεά της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών στο Πυροσβεστικό Σώμα, κίνηση η οποία είναι και επαινετή και αξιομίμητη.

Σε μικρή του προσλαλιά ο Σεβασμιώτατος απευθύνθηκε στους ηρωικά εργαζόμενους στο Πυροσβεστικό Σώμα, τους ενεθάρρυνε ψυχικά   και απηύθυνε παράκληση στους Προστάτες του Σώματος, Τρείς Αγίους Παίδες εν Καμίνω και τον Άγιο Δανιήλ τον Προφήτη να τους ενισχύουν, να τους στηρίζουν και να γίνουν η ασπίδα τους την ώρα που αντιμετωπίζουν τις πύρινες προκλήσεις και τη λαίλαπα του πυρός.

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 9/5/2024]