ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: «ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ»

Ομαλά ξεκίνησε η σχολική χρονιά στα σχολεία όλων των βαθμίδων στα όρια του Δήμου Αριστοτέλη. 

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος παραβρέθηκε στις τελετές Αγιασμού που τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος στα σχολεία της Αρναίας, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Γενικό Λύκειο, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Θαλασσινό και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Αγαπητό Κιάτο. 

Στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων ασφαλείας έναντι της πανδημίας, στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η τελετή του Αγιασμού πραγματοποιήθηκε παρουσία μόνο των Πενταμελών Συμβουλίων κάθε τάξης. 

Ευχόμενος καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, ο Δήμαρχος Στέλιος Βαλιάνος μεταξύ άλλων τόνισε: 

«Αυτή είναι μια ιδιαίτερη σχολική χρονιά, ένα στοίχημα για όλους, να συμβαδίσουν περισσότερο από ποτέ η γνώση και ασφάλεια στα σχολεία του Δήμου μας. Οι διευθυντές των σχολείων και οι υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, μας διαβεβαιώνουν για την πιστή τήρηση όλων των πρωτοκόλλων ασφαλείας, ενώ η συνδρομή των σχολικών επιτροπών του Δήμου, έχουν ήδη μεριμνήσει, ώστε η χρονιά να ξεκινήσει υπό τις καλύτερες συνθήκες σε επίπεδο κτιριακών υποδομών και υποδομών υγιεινής. Εύχομαι σε όλους μια εξαιρετική σχολική χρονιά, μια κανονική σχολική χρονιά, που θα επιτρέψει στα παιδιά μας να επικεντρωθούν στην πρόοδό τους.»

 

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 13/9/2021]