ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΥΚΙΑΣ

Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Συκιάς Χαλκιδικής πρέπει να βρει μιμητές!

“Η περίοδος που διανύουμε θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη. Είμαστε στο σημείο προσωρινής διακοπής του μέχρι τώρα τρόπου ζωής εργασιακής ανέλιξης και φυσικά ψυχαγωγίας…

Με την διακοπή αυτή όλοι μας προσπαθούμε να σπάσουμε την αλυσίδα της διασποράς του υιού έτσι ώστε να απαλλαγούμε γρήγορα και να βρούμε ξανά τους ρυθμούς μας ως κοινωνία και ως άνθρωποι….

Και σε αυτό ακριβώς θα σταθούμε με το κάλεσμα /επιστολή μας, ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ….

Όπως ξέρετε μερικοί Δήμοι στην Ελλάδα επιχορηγούν πολιτιστικούς συλλόγους, συλλόγους γυναικών κλπ για να πραγματοποιήσουν διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις έτσι πράττει κάθε χρόνο και ο δήμος Σιθωνίας.

Εκδηλώσεις που για φέτος έχουν σταματήσει λόγω κορωνοϊού και από ότι φαίνεται ακόμα και αν κοπάσει η νόσος, η χώρα και η τοπική κοινωνία θα νοσήσει οικονομικά.

Γι αυτό το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Συκιάς που εκπροσωπώ ως Πρόεδρος Αποφάσισε μετά την εισήγηση μου, την επιχορήγηση του 2020 από τον Δήμο Σιθωνίας να την επιστρέψει πίσω και να προτείνει να βρεθεί το νομικό πλαίσιο έτσι ώστε να ανοιχθεί ειδικός λογαριασμός ώστε τα χρήματα αυτά να χρησιμοποιηθούν για ενίσχυση των ιατρικών δομών της περιοχής μας σε υλικά πρώτης ανάγκης….

Ελπίζουμε πως η κίνηση αυτή θα βρει μιμητές κι όλοι μαζί να συμβάλουμε στη δύσκολη αυτή περίοδο.

Αυτή τη χρονική στιγμή τα πανηγύρια μπορούν να περιμένουν… τον πολιτισμό μας θα τον βρούμε παρακάτω, αρκεί να κερδίσουμε την μάχη για το σημαντικότερο αγαθό, αυτό της υγείας…

Με εκτίμηση Η πρόεδρος: Λαθούρη – Πάργα Μαρία

Τα μέλη: Κατερίνα Καλημέρη, Μπλατσινα Πολυξένη, Λαθούρη Καλή, Βάϊα Πατρική, Μπελιά Αλεξάνδρα, Ζάπρου Αναστασία

Υ.Γ. Θα ήταν χαρά μας να ακολουθήσουν κι άλλοι και με γραπτή δήλωση να ενημερώσουν την αρμόδια αρχή όπως κι ο Σύλλογος Γυναικών Συκιάς”.

Σχόλιο ΑΕΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: “Σπάνια σχολιάζουμε θέματα τα οποία ανεβάζουμε στο blog, αυτή τη φορά όμως όχι μόνο θα τοποθετηθούμε αλλά θα γίνουμε θερμοί υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του Συλλόγου Γυναικών Συκιάς Χαλκιδικής, να επιστρέψει την επιχορήγηση του 2020 στον Δήμο Σιθωνίας. Αυτή η πρωτοβουλία δεν πρέπει να μείνει μια μεμονωμένη ενέργεια αλλά αντίθετα χρειάζεται να βρει πολλούς μιμητές. Θα είμαστε εδώ για να προβάλουμε παρόμοιες ενέργειες οι οποίες δείχνουν σοβαρότητα, δείχνουν ανθρωπιά και δείχνουν ότι δεν είμαστε μόνο για τα πανηγύρια”.

ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com 1/2/2020