Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Μέσα από μια σύμπραξη προωθητικών δυνάμεων οι Δήμοι Αριστοτέλη, Αμφίπολης και Καβάλας παρουσίασαν στη Βαρκελώνη δύο τουριστικά προγράμματα πολιτιστικών και καλοκαιρινών περιηγήσεων, βασισμένα:

Στην ιστορική διαδρομή του Μεγαλέξανδρου στη Μακεδονία,
Στην «ίδια γεωγραφική παράλληλο», που ενώνει τις Βαλεαρίδες Νήσους με την Αμμουλιανή, τα παράλια του Παγγαίου Όρους, την Καβάλα και άλλες νησιωτικές μακεδονικές περιοχές.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στις 21 & 22.2.20 από τον τουριστικό οργανισμό KYKLOS TRAVEL, ο οποίος ειδικεύεται στην εισροή Ισπανών και Ισπανόφωνων ταξιδευτών στην Ελλάδα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του δήμου Αριστοτέλη:

Στο πλαίσιο εφαρμογής του προωθητικού μας σχεδίου για τον τουρισμό δημιουργούμε εξωστρεφείς συμπράξεις με σπουδαίους μακεδονικούς Δήμους, προωθώντας ολοκληρωμένα τουριστικά πολιτιστικά προϊόντα, των οποίων ο Δήμος_Αριστοτέλη αποτελεί αναπόσπαστο μέρος.

Μετατρέπουμε την ιστορία και το παρελθόν σε τρόπο προσέλκυσης ταξιδευτών, σχεδιάζουμε το πλάνο μας με γνώμονα τα χαρακτηριστικά στοιχεία της κάθε τουριστικής αγοράς, προωθούμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου_Αριστοτέλη, έχοντας μελετήσει και επιλέξει με προσοχή τους στόχους. Προσφέρουμε στον τόπο και στους επαγγελματίες την ευκαιρία και τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν ποιοτικά επαγγελματικά δεδομένα, δομώντας το στρατηγικό μας σχεδιασμό με γνώμονα την ανάγκη και τα θέλω τους.

Σε συνεργασία με τον Έλληνα specialist στην ισπανική τουριστική αγορά KYKLOS TRAVEL, παρουσιάσαμε στη Βαρκελώνη δύο κοστολογημένα τουριστικά προγράμματα πολιτιστικών και καλοκαιρινών διακοπών, βασισμένα:

  • Στην ιστορική διαδρομή του Μεγαλέξανδρου στη Μακεδονία,
  • Στην «ίδια γεωγραφική παράλληλο», που ενώνει τις Βαλεαρίδες Νήσους με την Αμμουλιανή, τα παράλια της Αμφίπολης, του Παγγαίου Όρους και της Καβάλας.

Η υψηλού επιπέδου παρέμβαση αναμένεται να ολοκληρωθεί τον επόμενο Μάιο, όταν Ουρανούπολη, Ακτή Κομίτσα και Αμμουλιανή αναμένεται να υποδεχθούν Ισπανούς χορευτές για να γιορτάσουν το μεσογειακό καλοκαιρινό γλέντι, στο πλαίσιο διεξαγωγής της καλοκαιρινής γιορτής KOUZINA.

Την ίδια περίοδο αλλά και τον επόμενο Οκτώβριο Νάουσα, Βέροια, Θεσσαλονίκη, Ανατολική Χαλκιδική, Αμφίπολη και Καβάλα υποδέχονται τους Ισπανούς συνομιλητές, προκειμένου αυτοί να ακολουθήσουν «τα βήματα του Μεγαλέξανδρου» στη Μακεδονία και να εξοικειωθούν με το μακεδονικό τουριστικό προϊόν.

Τηρούμε πιστά τα χρονοδιαγράμματα του σχεδίου μας και υλοποιούμε κάθε μας δέσμευση για άνοιγμα νέων τουριστικών αγορών και ενίσχυση υφιστάμενων.

Τιμούμε τη Μακεδονική κληρονομιά μέσω ενός σπουδαίου και εξωστρεφούς έργου, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται αποδοτικά και προσοδοφόρα.

 

[ΠΗΓΗ:  https://blog.moudaniwn.gr 23/2/2020]