ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ… ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ

Διαβάζουμε στο olahalkidiki.blogspot.com: Η κατάσταση πλέον με τους αριστεροδεξιούς εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν έχει καταστεί ανεξέλεγκτη και για πρώτη φορά από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει εδάφη. Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες ειναι στους δρόμους και βροντοφωνάζουν ”Το όνομα της Μακεδονίας δεν διαπραγματεύεται, δεν πωλείται” ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής βλέποντας να πλησιάζει η ώρα της αποχώρησης  και για να παραμείνουν λίγο ακόμη στην καρέκλα της εξουσίας υποβαθμίζει το συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στα Ν. Μουδανιά

Δείτε τι έγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής:

«Πολύ μικρή η συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στα Ν. Μουδανιά – Δίπλα δίπλα ΝΔ και ΧΑ…  Συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό», διοργανώθηκε και στα Ν. Μουδανιά με την υποστήριξη του δήμου Ν. Προποντίδας.  Τόσο οι διοργανωτές όσο και τα τοπικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η συγκέντρωση ήταν «μαζική, πρωτόγνωρη και ότι η πόλη των Μουδανιών βούλιαξε». Από πανοραμική όμως λήψη – όπως μπορείτε να δείτε στο video – και μάλιστα κατά την διάρκεια των ομιλιών, όχι μόνο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται αλλά είναι εμφανές ότι ούτε τα μέλη της ΝΔ Χαλκιδικής δεν ήταν εκεί. Κατά τα λοιπά, για ακόμη μια φορά έγινε σαφής η σύμπλευση της ΝΔ του νομού με τη Χ.Α. και το «ψάρεμα» της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα «θολά νερά» του εθνικισμού…».

Άμεση ήταν η απάντηση της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, όπως διαβάζουμε στο ergoliptesxalkidikis.blogspot :

«Δεν συνηθίζουμε να απαντάμε σε ανακοινώσεις που μόνο σκοπό έχουν να διχάσουν, ωστόσο η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής κατέκτησε νέα επίπεδα διαστρέβλωσης της πραγματικότητας με την ανακοίνωση της.

Τα χθεσινά συλλαλητήρια, όπως και τα προηγούμενα, δεν διοργανώθηκαν από κόμματα αλλά από πολίτες που αγωνιούν για την τύχη του τόπου τους.

Δεν πρόκειται να απολογηθούμε για τη συμμετοχή μας σε αυτούς που προσβάλουν την ιστορία του τόπου μας και στηρίζουν περισσότερο τα συμφέροντα της γείτονος χώρας πάρα της πατρίδας μας.

Ήμασταν εκεί για το καλό της Ελλάδας, για το καλό της Μακεδονίας. Και πάλι θα είμαστε εκεί όσο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανελ συνεχίζει να αγνοεί τη βούληση των Ελλήνων και να εμμένει στις ιδεοληψίες της. Όσοι ήταν εκεί κατανοούν, όσοι αρέσκονται στο να χαρακτηρίζουν ανθρώπους που ανησυχούν για την πατρίδα τους ως αμόρφωτα εθνίκια, μπορούν να συνεχίσουν τη λάσπη και τη μικροπολιτική από απόσταση, αφού αυτό ξέρουν καλύτερα και δεν έχουν πια καμιά επαφή με τις ανησυχίες των συμπολιτών τους».