ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΕΠΙΘΕΣΗ «ΑΓΝΩΣΤΩΝ» ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας μετά τις 21:00 σταθμευμένο λεωφορείο στη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής, το οποίο μεταφέρει εργαζόμενους της “Ελληνικός Χρυσός” από το χωριό στο εργοτάξιο των Σκουριών. Το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ 21:00 και 22:00 τη Δευτέρα.

Άγνωστοι έσπασαν τα φανάρια του οχήματος, το μπροστά και πίσω παρμπρίζ και έσκισαν τα λάστιχα.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας.

Σχόλιο του politesaristoteli.blogspot.gr: Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Μ. Παναγία στο σημείο που έγινε η επίθεση των αγνώστων υπήρχαν και άλλα σταθμευμένα λεωφορεία που μεταφέρουν εργαζόμενους από το χωριό στις Σκουριές και τα οποία ευτυχώς γλίτωσαν από το στόχαστρο του δράστη ή των δραστών.

5 χρόνια τώρα έχει χαθεί ο λογαριασμός από τις επιθέσεις που έχουν σημειωθεί σε βάρος οχημάτων μεταφοράς προσωπικού εργαζομένων στα μεταλλεία και ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες αυτών των επιθέσεων.

Όχι για να οδηγηθούν στη φυλακή. Δεν σωφρονίζονται έτσι όσοι προκαλούν τέτοιες καταστάσεις. Αλλά για να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν τις ζημιές χιλιάδων ευρώ που προκαλούν στους ιδιοκτήτες των οχημάτων.

Μόνο έτσι θα καταλάβουν τις συνέπειες των πράξεων τους.

 

[Πηγή ΦΩΤΟ: Halkidikifocus.gr]

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, από thestival.gr , 2/11/2017]