ΤΟ DOCUMENTO ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ…

imerisia_LARGE_t_1061_44385020Διαβάζουμε το εξής απόσπασμα στο έντυπο DOCUMENTO του ακραιφνούς antigold και αδιάντροπου οπορτουνιστή δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη:

« Δεν ξέρουμε εάν είναι απλώς τυχαίο, αλλά μετά την αποχώρηση από το τιμόνι της Eldorado Gold του Πολ Ράιτ, λόγω συνταξιοδότησης σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η εταιρεία φαίνεται να κάνει στροφή ως προς τη στρατηγική της στην Ελλάδα. Έτσι, ενώ εμφανιζόταν εξαιρετικά επιθετική απέναντι στους χειρισμούς του υπουργείου Περιβάλλοντος, τώρα διαμηνύει ότι η διαμάχη που σχετίζεται με την αδειοδότηση της μεταλλουργικής μονάδας flash smelting θα πρέπει να λυθεί με τεχνικό διάλογο και όχι με δικαστικές διαμάχες. Η διατύπωση αυτή έγινε παρά το γεγονός ότι έχει κάνει προσφυγή στο ΣτΕ κατά της απόφασης του ΥΠΕΝ για την απόρριψη της τεχνικής μελέτης. Στελέχη του υπουργείου που γνωρίζουν καλά το παρασκήνιο υποπτεύονται ότι η διοίκηση της Eldorado Gold έχει συνειδητοποιήσει ότι η μελέτη της είναι έωλη και μια δικαστική απόφαση θα βάλει ταφόπλακα στους σχεδιασμούς της».

Φοβερή δημοσιογραφική αποκάλυψη!!! Πότε η εταιρεία αρνήθηκε τον διάλογο; Από πότε στ’ αλήθεια λέει πως οι επενδύσεις δεν προχωρούν με αποφάσεις του ΣτΕ; Τώρα τα ανακάλυψαν οι δημοσιογραφάρες του Βαξεβάνη; Όσο για το τι «υποπτεύονται»(!!!) τα «Στελέχη του υπουργείου που γνωρίζουν καλά το παρασκήνιο», ποσώς ενδιαφέρει κανέναν…