Η ΙΓΓΛΕΖΗ ΣΤΟΝ… ΠΑΤΟ: ΟΡΙΑΚΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

igglesi_katerina_0Με 291 ψήφους, αριθμό ιδιαιτέρως χαμηλό για βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, οριακά σχεδόν εξασφάλισε τη θέση της στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη.

Ο εξαιρετικά χαμηλός αριθμός ψήφων που συγκέντρωσε η Ιγγλέζη, σε σχέση και με την προηγούμενη ΚΕ, αποτυπώνει όχι μόνο την εσωτερική αποδοκιμασία από τα υπόλοιπα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη γενικότερη διάθεση αλλαγής πλεύσης στο ζήτημα των Σκουριών, που η ίδια άλλωστε δημιούργησε και συνεχώς ανατροφοδοτεί. Όπως προέκυψε από την ΚΕ, βασικό ζητούμενο είναι η παραμονή του κόμματος στην κυβέρνηση, ενώ τα στελέχη τα οποία δείχνουν έναν αξιοθαύμαστο βαθμό προσαρμοστικότητας φαίνεται να επιβραβεύονται και να ισχυροποιούνται.

Το αντίθετο συμβαίνει με την κα Ιγγλέζη. Η πολιτική της στη Χαλκιδική αλλά και οι προσωπικοί χειρισμοί της στις Σκουριές είναι ξεκάθαρο πλέον πως την καταβαράθρωσαν, αφού η ίδια προκάλεσε την απογοήτευση των στελεχών του κόμματος και δεν επέφερε τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα για την κυβέρνηση. Οι συσχετισμοί στην περιοχή έχουν αλλάξει, ενώ η κα Ιγγλέζη επιμένει σε μια αντιπαραγωγική στάση, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η αποδοκιμασία ακόμα κι από τους ίδιους της τους συντρόφους…

[ΠΗΓΗ: http://www.rizopoulospost.com/, 17/10/2016]