ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ‘ΑΡΡΩΣΤΗ’ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

syriza_nos3Γιατροί δεν υπάρχουν για βασικές ειδικότητες, δεν λειτουργούν κλινικές    αλλά στο Νοσοκομείο θα προσληφθεί ψυχίατρος για να λειτουργήσει η Ψυχιατρική Κλινική!!

Την Δευτέρα 18/4/16, στις 11 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής το τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, πραγματοποίησε σύσκεψη  των εμπλεκόμενων φορέων υγείας του νομού . Παραυρέθηκαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Κ. Ιγγλέζη, ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Σ. Πλωμαρίτης ο γραμματέας τη Ν.Ε.  Σ. Παπαματθαίου και ο Περιφ. Σύμβουλο Χαλκιδικής Λ. Τόσκα.

Σημαντική η παρουσία γιατρών και άλλων εργαζομένων που έθεσαν τα προβήματα της Χαλκιδικής  στην υγεία. Βέβαια όλοι έφυγαν χωρίς να τους ικανοποιήσει καμία απάντηση εκ μέρους του κ. Πλωμαρίτη . O Διοικητής της 4ης ΥΠΕ προσπάθησε να δικαιολογήσει την κατάρρευση του Συστήματος Υγείας με παρεθοντολογίες … «το σύστημα ήταν σε διαδικασία κατάρρευσης και προσπαθούν να το κρατήσουν ζωντανό και να το αναδιατάξουν σε έναν άλλο χρόνο…»

Περισσότερο αναλώθηκε σε σκέψεις και οραματισμούς του ΣΥΡΙΖΑ.  Αναφερόμενος σε πρακτικά προβλήματα λειτουργίας του συστήματος υγείας λύσεις δεν έδωσε και αναφέρονταν γενικώς σε δυσκολίες που υπάρχουν, στην έλλειψη κονδυλίων και  σε προβήματα που  θα πρέπει να λυθούν και από τις διοικήσεις .

Σε ερώτηση τι θα γίνει με τον Διοικητή του Νοσοκομείου απάντησε ότι Διοικητής υπάρχει και υπογράφει!!

Η κ. Ιγγλέζη όπως ήταν φυσικό συμφώνησε με τις απαντήσεις του κ. Πλωμαρίτη. Μια από τα ίδια γνώριμα  επικοινωνιακά τερτίπια.

 

[ΠΗΓΗ: respentza.gr, από http://sithonianews.blogspot.gr/, 18/4/2016]