ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ

SKOURLETISSKOURIES_251337769«…δεν τους έχω ικανούς να εκπονήσουν και να φέρουν εις πέρας οποιοδήποτε σχέδιο είτε προς  το καλό είτε προς το κακό, κάνουν απλώς αυτό που βγαίνει από μέσα τους. […] Είναι η χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που είχε η χώρα από το 1974.»

Μετά τα προχθεσινά μεταξύ Σκουρλέτη και Eldorado Gold, νομίζω ότι όλοι πια καταλάβαμε πόσο θέλει τις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Πολλοί διερωτώνται με τι μούτρα ο πρωθυπουργός από το Νταβός θα προσκαλέσει ξένους να επενδύσουν στην Ελλάδα. This is a good question, όπως έλεγε ο Τσίπρας στον Κλίντον κάθε φορά που δεν καταλάβαινε την ερώτηση. Προφανώς ούτε και τώρα καταλαβαίνει, ειδάλλως θα είχε συμμαζέψει τον απίθανο, ιδεοληπτικό Σκουρλέτη.

Αντί για «ανοίξαμε και σας περιμένουμε» , περνούμε λοιπόν στο «κλείσαμε και δεν σας θέλουμε». Κάτι ανάλογο κάνει και ο… αιώνιος φοιτητής του υπουργείου Παιδείας, όταν απαγορεύει την εξωτερική αξιολόγηση σε ιδιωτικό σχολείο, καθιστώντας ουσιαστικά τους ιδιωτικούς υπαλλήλους (εκπαιδευτικούς) δημοσίους υπαλλήλους. Προπαντός να μη θιγεί ο αυτισμός του Υπαρκτού Ελληνισμού ! Αυτή είναι η ιδιαιτερότητά μας. […]

Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί, βέβαια, είναι αν όλα αυτά γίνονται βάσει σχεδίου με σκοπό την εγκαθίδρυση ενός καθεστώτος τσαβικού τύπου ή όχι. Η δική μου απάντηση παραμένει η ίδια: δεν τους έχω ικανούς να εκπονήσουν και να φέρουν εις πέρας οποιοδήποτε σχέδιο είτε προς  το καλό είτε προς το κακό, κάνουν απλώς αυτό που βγαίνει από μέσα τους. Αν τώρα αυτό που τους βγαίνει είναι κομμουνιστικό, είναι επειδή δεν έχουν τίποτε άλλο μέσα τους. Αυτά ξέρουν, με αυτά έχουν φάει τη ζωή τους, αυτά κάνουν. Είναι η χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που είχε η χώρα από το 1974.

[ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 14/01/2016, του Στέφανου Κασιμάτη]