«ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ»: ANTIGOLD ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗ Β.Α. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!!!

de0a557d67beb1bd005c0b8b20e48555Τρεις  επίγονοι του Μισέλ Ντε Νοστρεντάμ (Ελληνιστί Νοστράδαμος) έκαναν την εμφάνιση τους στο θέατρο της Μ. Παναγίας.

Η antigold μονταζιέρα δεν κατάφερε να προβάλει ταυτόχρονα τις προφητείες και των τριών επιγόνων του Νοστράδαμου.

Με βάση όμως το 1ο δείγμα που επέτρεψαν ελεγχόμενα να βγει στη δημοσιότητα, το 2016 θα είναι κατά την άποψη αυτού του ενός μικρού Νοστράδαμου από τους τρεις, έτος ακραίων καιρικών φαινομένων εξαιτίας, όπως είπε της εξορυκτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική!!!!

Να ‘ναι καλά ο μικρός antigold Νοστράδαμος, καθώς ξέχωρα από τα γέλια που μας προκάλεσε η προφητεία του, μας θύμισε ένα αντίστοιχο οπτικοακουστικό (βίντεο) παπατζηλίκι που είχε ετοιμάσει προ πενταετίας η ΜΚΟ “παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων” για να τρομοκρατήσει κατά σύμπτωση (!!!) τους κατοίκους της Μ. Παναγίας, με αφορμή την θεομηνία που έπληξε το χωριό στις 14/10/2000, συνδέοντας την και πάλι με την εξόρυξη στις Σκουριές…

Μπράβο, στους δήθεν οικολόγους μας που ξέρουν να ανακυκλώνουν τους μπούρδες τους και να τις λανσάρουν ως κάτι το καινούριο, ποντάροντας στη σύγχυση ένεκα της καύσης εγκεφαλικών κυττάρων, που έχουν προκαλέσει στο ακροατήριο τους με τα αλλεπάλληλα ψεύδη, τις ανακρίβειες και τις κινδυνολογίες τους.

Πατήστε [εδώ] για να ακούστε τις προφητείες του antigold Νοστράδαμου και πατήστε [εδώ] για να δείτε την αποδόμηση των ψεμάτων που έχτισε ως αλήθεια η ΜΚΟ πριν από 5 χρόνια.

Ισχύει και σ’ αυτή την “νέα” προφητεία, καθώς τα ψέματα τους είναι τα ίδια και απαράλλαχτα μέσα στο πέρασμα των ετών. Το μόνο που διαφέρει είναι το περιτύλιγμα… Διασκεδάστε υπεύθυνα.

ΥΓ. Άντε καιρό έχουμε να ακούσουμε για το κυάνιο. Κάντε κάτι…

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 3/01/2016]