ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ JUNK ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

neoxori-nero-570-800x533

Διαβάστε τίτλο: «Το Χρυσάφι και το Νερό του Θανάτου»!!! Ουάου, η PRESS TIME με καθυστέρηση σχεδόν 10 ημερών ανακάλυψε το περίφημο έγγραφο της Διεύθυνσης Υδάτων Κεντρικής Μακεδονίας που λέει πως για το αρσενικό στο νερό στο Νεοχώρι φταίει η εξόρυξη στις Σκουριές, άσχετα που δεν άρχισε ακόμη!!! Και ακολουθούν οι γνωστές δηλώσεις του κου Σανταβού, «κάτοικου Νεοχωρίου» περί καρκίνων, θανάτων κ.λπ.

Την ίδια ώρα, και προφανώς συντονισμένα, ο «Δρόμος της Αριστεράς» δημοσιεύει το ίδιο πάνω-κάτω άρθρο με τίτλο «Νερό δηλητήριο στην Β.Α. Χαλκιδική», το οποίο (κρατηθείτε) το υπογράφουν ο γνωστός antigold συριζαίος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λάζαρος Τόσκας και ο ίδιος ο Απόστολος Σανταβός!!!

Όπως παρατηρήσατε, η προβολή του εν λόγω εγγράφου έχει σταματήσει μετά την κατακραυγή που προκάλεσε και η προέλευσή του ελέγχεται. Μήπως η διαπίστωση του αμφιλεγόμενου εγγράφου «οι συγκεντρώσεις μολύβδου και αρσενικού οφείλονται στην μεταλλευτική δραστηριότητα», αναφέρεται στην μεταλλευτική δραστηριότητα των 2.500 τελευταίων χρόνων; Διότι μεταλλευτική δραστηριότητα στις Σκουριές δεν υπάρχει σήμερα… Εξ’ άλλου έχει επανειλημμένως τονιστεί πως το αρσενικό αποδεδειγμένα βρίσκεται στα πετρώματα της περιοχής.

Βέβαια, ο «κάτοικος Νεοχωρίου» Σανταβός το είπε ξεκάθαρα: «Φανταστείτε ότι το πρόβλημα είναι ήδη υπαρκτό πριν ακόμη ξεκινήσουν οι εξορύξεις χρυσού στις Σκουριές. Το αρσενικό όπως επιβεβαιώνουν και οι επιστήμονες έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου καθώς λειτουργεί συσσωρευτικά προκαλώντας καρκινογενέσεις»

Αν το είπε ο «κάτοικος Νεοχωρίου», ποιοι είμαστε αλήθεια εμείς να το αμφισβητήσουμε;…

Και πάλι συγχαρητήρια στην PRESS TIME και στον «Δρόμο της Αριστεράς» για την μεγάλη δημοσιογραφική τους επιτυχία…