ΠΛΗΡΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Screen Shot 2014-04-03

Ολοκληρώθηκε και το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Πάχτα με το οποίο η παράταξή του, το «Όραμα Πολιτών» θα διεκδικήσει και πάλι τα ηνία του Δήμου Αριστοτέλη.

O σημερινός πετυχημένος δήμαρχος Αριστοτέλη δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Πριν 3 χρόνια ξεκινήσαμε ένα συναρπαστικό ταξίδι. Έναν ωραίο αγώνα για να δώσουμε σ αυτόν  τον μοναδικό τόπο όπου έχουμε την τύχη να ζούμε και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, το μέλλον που του αξίζει.

Καταφέραμε να φέρουμε την πολυπόθητη ανάπτυξη, να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας, τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον. Να αναδείξουμε την μοναδική μας παγκόσμια κληρονομιά.

Πετύχαμε να αφήσουμε πίσω μας τη φτώχεια και την ανεργία. Να διασφαλίσουμε την κοινωνική συνοχή.

Κατορθώσαμε να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά μας, καθιστώντας πλεονασματικό έναν υπερχρεωμένο Δήμο (χρέος 160%), απελευθερώνοντας έτσι , νέες δυνατότητες άσκησης αναπτυξιακής και κοινωνικής πολιτικής με ίδιους πόρους.

Επανασχεδιάσαμε  όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους συνδημότες μας προσφέροντας συνεχώς νέες στον τόπο διαμονής τους. Υλοποιώντας έτσι  ένα πρωτόγνωρο πρόγραμμα αποκέντρωσης  “Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ”, καταργώντας ένα συγκεντρωτικό πρότυπο διοίκησης, ξαναζωντανεύοντας τα χωριά μας.

Εξασφαλίσαμε να τροφοδοτήσουμε με έργα ανάπτυξης και πνοής ,έργα των 160 εκατομμύριων ευρώ, τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών για τις επόμενες γενιές χωρίς να επιβαρύνουμε τον προϋπολογισμό του Δήμου.

Με την πεποίθηση ότι η σπουδαία κληρονομιά μας και το γεγονός ότι είμαστε η γενέθλια γη ενός από τα μεγαλύτερα πνεύματα της ανθρωπότητας, φορτίζει το παρόν μας και τροφοδοτεί το μέλλον μας.

Τρία χρόνια ακάματης εργασίας, αγώνων και μόχθου για να σηκώσουμε ξανά ψηλά την σημαία της δημιουργίας…”

 

Όσοι θα ήθελαν να δουν αναλυτικά τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων μπορούν να ανατρέξουν (εδώ).