CSI KADOGLOY…

pegasus_LARGE_t_1581_437024_type12364Σε ρόλο επιθεωρητή Κλουζώ η γνωστή για  τον …αγώνα της Μαρία Καδόγλου δημοσιεύει ένα αστυνομικής πλοκής άρθρο στο φιλόξενο rprojevt.gr, το οποίο αυτοδιαφημίζεται ως «σάιτ της αντικαπιταλιστικής πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ»!!! (Ουάου…)

Στην αρχή η Καδόγλου κατηγορεί την Ελληνικός Χρυσός διότι «Υποχωρεί από την αρχική της πρόθεση να παίξει το ρόλο του κατηγόρου στη δίκη των 21 ατόμων που κατηγορούνται για τον εμπρησμό του εργοταξίου στις Σκουριές, το Φεβρουάριο του 2013»! Πίσω από αυτό, κι επειδή η εταιρεία το 2013 είχε δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, η κα Καδόγλου βλέπει κάποια… σκευωρία!!!(Αποκλείεται να υπάρχει καλή πρόθεση…)

Στη συνέχεια ξεδιπλώνει το αστυνομικό της δαιμόνιο και αναφέροντας ως πηγή τον ιστότοπο vasilinos.wordpress.com, του Παπαφλέσσα των Σκουριών, αρχιμα. Αγγελόγλου (μη γελάτε, αλήθεια είναι), μάς πληροφορεί: «Την νύχτα του εμπρησμού, δεν πήγε αμέσως το Τμήμα Εγκληματικών Ερευνών της Ασφάλειας για να αποκλείσει το χώρο και να συλλέξει τα όποια αντικείμενα υπήρχαν εκεί, με την ενδεδειγμένη νόμιμη διαδικασία. Τα «πειστήρια», τα αντικείμενα δηλαδή που χρησιμοποιήθηκαν για να ενοχοποιήσουν τους συναγωνιστές μας, τα παρέδωσαν στην αστυνομία οι υπάλληλοι της εταιρείας, απεδείχθη δε ότι είχαν περισυλλεγεί σε άλλο χρόνο και από άλλο σημείο, μακριά από το εργοτάξιο»!

Σε όλο το υπόλοιπο άρθρο η δαιμόνια ρεπόρτερ Καδόγλου προσπαθεί να μας πείσει πως η Ελληνικός Χρυσός δίνει χρήματα στην αστυνομία και «προσπαθεί να αποφύγει την ανάδειξη της “ειδικής” της σχέσης με τα σώματα ασφαλείας που θα βρίσκονται στη θέση των μαρτύρων κατηγορίας».

Δεν θα σχολιάσω… Σκέψου να σφίξουν κι άλλο οι ζέστες, ή και να παρίστατο η εταιρεία ως πολιτική αγωγή, τι είχαμε να διαβάσουμε…