ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΗ

Με κύριο θέμα συζήτησης το ετήσιο πρόγραμμα τουρισμού 2024, συνεδρίασε  χθές 13 Μαΐου για πρώτη φορά η Επιτροπή Τουρισμού Ανάπτυξης του Δήμου Αριστοτέλη υπό τον Δήμαρχο κ. Στυλιανό Βαλιάνο ,ο οποίος έχει και την αντιδημαρχία του Τουρισμού ,δίνοντας την απαραίτητη  βαρύτητα στην αναπτυξιακή στρατηγική του Δήμου Αριστοτέλη στο τομέα του Τουρισμού. 

Κατά τη συνεδρίαση η νέα Πρόεδρος της επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης και δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αριστοτέλη κα. Σαραντούδα Μαρία καλωσόρισε τα μέλη ,ευχαριστώντας τον προκάτοχο της αντιδήμαρχο οικονομικών του Δήμου Αριστοτέλη κ. Νικόλαο Αυγερινό για τη καθοδήγηση και τη συνεργασία ,αλλα και τον Δήμαρχο κ.Στυλιανό Βαλιάνο για την εμπιστοσύνη.

Έγινε μια πρώτη επαφή γνωριμίας των μελών και ένας απολογισμός των πεπραγμένων στον τουρισμό από την αρχή του έτους έως σήμερα,  από την ειδική σύμβουλο Τουρισμού κα. Μαρία Πάππα. 

Η  πρόεδρος της Επιτροπής  αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της τουριστικής προβολής του Δήμου για το 2024, στις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα καθώς και στις συνεργασίες που πρόκειται να αναπτυχθούν στον συγκεκριμένο τομέα.

Επιπλέον ο Δήμαρχος  κ.Στυλιανός Βαλιάνος παρουσίασε επιγραμματικά τη στρατηγική τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου για το επόμενο διάστημα.

Επίσης έγινε ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σχετικά με τους στόχους και τους τρόπους ανάπτυξης το Τουρισμού στον Δήμο Αριστοτέλη 

Η Επιτροπή αποτελείται από τα μέλη:

-Μαρία Ενεχελίδου αντιπρόεδρος της επιτροπής Τουρισμού και αντιδήμαρχος κοινωνικής μέριμνας πολιτισμού του Δήμου Αριστοτέλη. -Μαριλένα Ζαμάνη Πρόεδρος της ΑΞ.ΤΑ.ΔΑ -Κωνσταντίνος Πασχάλης αντιδήμαρχος Μεγάλης Παναγίας -Κωνσταντίνος Κωτάκης αντιδήμαρχος Αθλητισμού -Κοκκαλίαρης Βασίλης δημοτικός υπάλληλος -Πολύζος Δημήτριος αντιπρόεδρος του Συλλόγου επαγγελματίων Αρναίας -Κλεοπάτρα Αϊβαζιδου Πρόεδρος Συλλόγου επαγγελματίων Ιερισσού -Νικόλαος Βουζονικός  Πρόεδρος Συλλόγου επαγγελματιών Μεγάλης Παναγίας -Αβραάμ Ενεχελίδης Πρόεδρος σωματείου ενοικιαζομένων.-Καίμακής Γρηγόρης Πρόεδρος σωματείου κάμπινγκ -Πόπη Κουτρουμπάκη μέλος (εκπρόσωπος Αμμουλιανής)-Καραντώνα Ελένη μέλος επιχειρηματίας -Ασλανίδης Θωμάς ξενοδόχος -Μελετλίδου Ευγενία ξενοδόχος

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 14/5/2024]