ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΕ 2 ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής  στη FOOD EXPO 2024 (9-11 Μαρτίου 2024)

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, στηρίζοντας ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής του, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη συμμετοχή του με επιχειρήσεις μέλη του στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD EXPO 2024, που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως και 11 Μαρτίου 2024, στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου ATHENS METROPOLITAN EXPO, στα Σπάτα – Αττική.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στηρίζει κάθε ενέργεια εξωστρέφειας για τα μέλη του, επιδοτώντας τη συμμετοχή τους και μάλιστα με ξεχωριστά και αυτόνομα περίπτερα, στους ειδικούς τομείς κάθε έκθεσης, ανάλογα με τα προϊόντα που παράγουν και εμπορεύονται, ώστε να έχουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα από την παρουσία τους.

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής  στη Διεθνή Έκθεση SIAL PARIS  19 – 23 Οκτωβρίου 2024

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, ανακοινώνει τη συμμετοχή του με επιχειρήσεις μέλη του, στη διεθνή έκθεση Sial Paris 19-23/10/2024 στο εκθεσιακό πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE στο Παρίσι της Γαλλίας.

Η έκθεση αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών παγκοσμίως.

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο πλαίσιο της προβολής και προώθησης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του, επιδοτεί το κόστος συμμετοχής κατά 60%. 

Το κόστος συμμετοχής ανά επιχείρηση θα κυμανθεί από 2.200€ έως 3.000€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και θα εξαρτηθεί από τον τελικό αριθμό συμμετεχόντων.

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής έχει διασφαλίσει χώρο στο Hall 1 της έκθεσης.

Στο ανωτέρω κόστος περιλαμβάνονται:

  • Συμμετοχή των επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής σε κοινό ανοιχτό περίπτερο έως 25τμ με ενιαία εικόνα και εξοπλισμό, ηλεκτρολογική κάλυψη, φωτισμό, βασική παροχή ρεύματος, κατανάλωση ρεύματος & καθαρισμός. 
  • Εκτύπωση και τοποθέτηση λογοτύπων και επωνυμιών των επιχειρήσεων στα δικά τους σταντ
  • Μεταφορά φορτίου (προϊόντων & έντυπου υλικού) και παράδοση στο περίπτερο (ποσότητα περιορισμένη & έπειτα από συνεννόηση) 
  • Επιστροφή 2 κιβωτίων υλικού ανά εκθέτη 
  • Υποστήριξη της διοργάνωσης της συμμετοχής κατά την προετοιμασία και κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
  • 1 κάρτα εισόδου ανά εκθέτη
  • Προωθητική και διαφημιστική καμπάνια για προσέλκυση αγοραστών

Στο ανωτέρω κόστος δεν περιλαμβάνονται :

  • έξοδα εκτελωνισμού στα προϊόντα που το απαιτούν  
  • 24ωρο ρεύμα  
  • Κόστος του registration fee 1.390 πλέον ΦΠΑ – επιβαρύνει κάθε επιχείρηση χωριστά (αποτελεί το αναβαθμισμένο πακέτο καταχώρησης στον κατάλογο εκθετών, περιλαμβάνει 2 κάρτες εισόδου για κάθε επιχείρηση) 
  • Κόστος μεταφοράς και διαμονής εκθετών (επιβαρύνει κάθε επιχείρηση χωριστά)

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην ανωτέρω έκθεση πρέπει να αποστείλουν υπογεγραμμένη την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής που είναι αναρτημένη στον σύνδεσμο https://epihal.gr/anakoinosi-simmetoxis-sial-paris-2024/ , αυστηρά το αργότερο μέχρι την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο e-mail: info@epihal.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: 2371024200 εσωτ. 5, κα Τζηρίτη Γεωργία.

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 28/2/2024]