ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΑΡΝΑΙΑΣ

Σε ένα πολύ ζεστό κι ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Αρναίας, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 στο κέντρο ´Ελβετία ‘ από τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας – πατέρα Γεώργιο, παρουσία των αγαπητών μελών μας και φίλων του ΚΑΠΗ.

Την εκδήλωση μας τίμησαν και στήριξαν ο Δήμαρχός μας κ. Στέλιος Βαλλιάνος, οι αντιδήμαρχοι κ. Αυγερινός Νικόλαος, κ. Γιώργος Θαλασσινός, κ. Κώστας Πασχάλης και κ. Μαρία Ενεχιλίδου – η οποία πλέον είναι υπεύθυνη της Κοινωνικής Πολιτικής και των κοινωνικών Δομών όλου του Δήμου Αριστοτέλη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννης Κέκερης, η δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος της ΑΞΤΑΔΑ κ. Μαριλένα Ζαμανη, η πρόεδρος της Ά/βάθμιας σχολικής επιτροπής και δημοτική σύμβουλος κ. Ευγενία Γιαννουση, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος φιλανθρωπικών και Εθελοντικών Δράσεων και Πρόεδρος Επιτροπής Ισότητας Φύλων κ. Κασαμπαλή Ευδοκία, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αρναίας κ. Γιαννουση Ειρήνη, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Στανού κ. Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, ο τέως Αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ η ‘ΦΡΟΝΤΙΔΑ’ και υπεύθ. όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου κ. Τσιάλας Αθανάσιος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι ΝΥΝ και τέως, οι υπεύθυνες του προγράμματος ‘ Βοήθεια στο Σπίτι’ Αρναίας και Παλαιοχωρίου κ. Παναγιώτα Καπετάνιου, και κ. Βαρβάρα Κέκερη, ο τέως Υφυπουργός και Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Χρήστος Πάχτας, ο τέως Αντιδήμαρχος του Δήμου μας κ. Χαράλαμπος Λαζαρίδης, ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του Πανχαλκιδικού Συλλόγου

Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννης Κοτσάνης, με το επανεκλεγέν μέλος του Συλλόγου τους κ. Μπούφτα Νικόλαο, ο Πρόεδρος και μέλη του ΚΑΠΗ Παλαιχωρίου κ. Γιώργος Καραολάνης και τους ευχαριστούμε όλους θερμά.

Το φλουρί της πίτας το κέρδισε η κ. Ελένη Χρ. Λαλιώτη και το δώρο της από εμάς, ήταν ένα όμορφο λαμπατέρ! Ευχόμαστε να έχει μια χρονιά, γεμάτη αγάπη κι ευτυχία με τα αγαπημένα πρόσωπα κοντά της!

Μετά από έναν απολογισμό των πεπραγμένων της τετραετίας μας, απονεμήθηκαν ‘ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ’ σε αγαπητούς φίλους και υποστηρικτές μας, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια μας βοήθησαν και μας στήριξαν εμπράκτως, ο καθένας με το δικό του τρόπο!

Ακολούθησε μεγάλη λαχειοφόρος αγορά, με πλούσια δώρα, άλλα προσφορά του ΚΑΠΗ μας, κι άλλα από τις τοπικές μας επιχειρήσεις τις οποίες ευχαριστούμε πολύ!

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της ορχήστρας, Κώστα-Γιάννη-Στέλιο, που μας διασκέδασαν με το καταπληκτικό τους μουσικό πρόγραμμα!

Το Δ.Σ. και η Επιτροπή του ΚΑΠΗ Αρναίας, σας εύχεται ολόψυχα ‘ Καλή Χρονιά’ με υγεία, αγάπη, ευτυχία σε σας και στις οικογένειές σας.

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 28/1/2024]