ΣΤ. ΒΑΛΙΑΝΟΣ: “Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΕΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΕΣ”

Για τις παγκόσμιες μοναδικότητες του Δήμου Αριστοτέλη, πατρίδα του μεγάλου φιλόσοφου Αριστοτέλη, τον τόπο που έζησε ο Καζαντζακικός Αλέξης Ζορμπάς, στοιχεία που προβάλλονται στο εξωτερικό, αλλά και στην αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων και της τοπικής κουζίνας με τη σύνδεσή της γαστρονομίας με το τουρισμό, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος στη συνέντευξή του στο “Good Talk” του halkidikifocus.gr και στην Κορίνα Ζολλά.

“Μέσα από τη γαστρονομία, ο Δήμος Αριστοτέλη έχει ταξιδέψει παντού”, τόνισε ο κ. Βαλιάνος, επισημαίνοντας ότι “η γαστρονομία έναι μέσο για να διαφημιστεί μια περιοχή”.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Αριστοτέλη έκανε μια αναδρομή στα νεανικά του χρόνια και στην αγάπη για τη Νομική, αλλά και το έντεχνο τραγούδι.

“Η τοπική Αυτοδιοίκηση είναι μία διαρκής μάχη”, ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας για την τετραετία της δημοτικής Αρχής που ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου, ενώ αναφέρθηκε και στους άξονες και τα “στοιχήματα” για την επόμενη δημοτική περίοδο, υπογραμμίζοντας ότι μέλημά του είναι ο Δήμος Αριστοτέλη να είναι πρότυπο ανάπτυξης.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

[ΠΗΓΗ: https://www.halkidikifocus.gr/, 28/11/2023]