ΜΑΡΙΑ ΕΝΕΧΗΛΙΔΟΥ: Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ!

Τις δικές της ευχαριστίες και μήνυμα, στέλνει μέσα απο την προσωπική της σελίδα στο Facebook, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αριστοτέλη για τις εκλογές η κ. Μαρία Ενεχηλίδου:

«Το δίλημμα της περασμένης Κυριακής ήτανε.. θα παραδώσουμε τον Τόπο μας σ ένα πολιτικό συνδυασμό που συνασπίστηκε για να έρθει και πάλι στα πράγματα ή θα συνεχίσουμε μαζί με #Ομοφωνία για τα μεγάλα έργα που θ αλλάξουν τις όψεις των 16 Κοινοτήτων μας…

Κι εσείς, οι Δημότες του Δήμου Αριστοτέλη, επιλέξατε εμάς, με το μαγικό 56%..

Κι εμείς, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Πολύ γι αυτό…

Για τη προσωπική επιτυχία, ευχαριστώ καθεμία και καθέναν ξεχωριστά για τον σταυρό προτίμησης.

Ένα ηχηρό ευχαριστώ βγαλμένο από τα βάθη της καρδιάς μου, προς όλους εσάς…τους ανθρώπους που απλόχερα εδώ και χρόνια, μου δίνετε ψήφο εμπιστοσύνης και αγάπης… και που χωρίς εσάς, η επιτυχία δεν θα είχε την ίδια απόχρωση και σίγουρα το ίδιο μέγεθος… κι αν και θέλω να σας αναφέρω όλους, ονομαστικά, θα το αποφύγω φοβούμενη την παράλειψη κάποιου ή κάποιας…

Εξαίρεση θα κάνω μόνο για ένα πρόσωπο…και τούτο…διότι “σταυρώθηκε” ίσως και περισσότερο απ ότι εγώ, όλο αυτό το διάστημα υπομένοντας αγόγγυστα τη λασπολογία και τις βαριές απειλές..

Lefteris Symeonidis σ’ ευχαριστώωωω που είσαι πάντα εδώ… Να με παρακινείς να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, μένοντας πιστή στις αξίες και τα ιδανικά μου και που κατά την προεκλογική περίοδο μου θύμιζες να διατηρώ ένα υψηλό επίπεδο Πολιτικού Πολιτισμού κι ευγένειας..

Ο Δήμος μας, δεν έχει ανάγκη τον διχασμό αλλά τη συνεργασία και την ενότητα!

Από σήμερα, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ όλοι μαζί τον καθημερινό αγώνα για να κάνουμε το #Δήμο_Αριστοτέλη, τον Τόπο ζωής που μας αξίζει!

Υ.Γ. Η προσωπική επιτυχία… είναι αφιερωμένη… σε μια ψυχή που κατοικεί πάνω από τα σύννεφα… και που σίγουρα θα τη γλεντάει μέρες…»

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 10/10/2023]