ΜΠΑΣΗΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ, ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Με πλούσιο πρόγραμμα και τη συμμετοχή μερικών από τις πιο δημοφιλείς φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, θα πραγματοποιηθεί το φετινό Φεστιβάλ Βαρβάρας το τριήμερο 28-30 Ιουλίου, με εκδηλώσεις στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου και στην κεντρική πλατεία του οικισμού, μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον της ορεινής Χαλκιδικής.

Στο Δημοτικό Σχολείο της Βαρβάρας, θα εμφανιστούν:

  • Την Παρασκευή 28 Ιουλίου στις 20:30, ο Δημήτρης Μπάσης, η Kalliope και η Κωνσταντίνα Πάλλα.
  • Το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 20:30, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και η Κάλια Αναστασιάδου.

Για τη εισιτήρια των συναυλιών που προπωλούνται σε επιλεγμένα σημεία Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, μπορείτε να ενημερωθείτε στα social media του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Στην Κεντρική Πλατεία, την Κυριακή 30 Ιουλίου στις 20:30, η θεατρική ομάδα «ο Μικρός Βορράς» θα παρουσιάσει την «Ιλιάδα του Ομήρου για Παιδιά», με δωρεάν είσοδο.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος σημείωσε σχετικά:

«Φέτος ολόκληρος ο Δήμος Αριστοτέλη, προσφέρει ένα πλήθος επιλογών για ψυχαγωγία, σε ένα Πολιτιστικό Καλοκαίρι με πλήθος εκδηλώσεων. Το Φεστιβάλ Βαρβάρας συγκαταλέγεται στις κορυφαίες προτάσεις αυτού του καλοκαιριού και γι` αυτό ως Δήμος το στηρίξαμε και το ενισχύσαμε στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Καλώ όλους τους φίλους, κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου Αριστοτέλη, να επισκεφθούν αυτό το κατάφυτο διαμάντι του Δήμου μας, τη Βαρβάρα, και να απολαύσουν ένα Φεστιβάλ που κάθε χρόνο ανεβάζει τον πήχη ακόμα ψηλότερα.»

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 25/7/2023]