ΧΡΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ HR ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ

Η Ελληνικός Χρυσός χρησιμοποιεί το βραβευμένο λογισμικό της SoftOne

Μεταξύ των μεγάλων νικητών των Βραβείων Finance & Accounting Awards 2023 powered by Prosvasis ήταν n SoftOne, n οποία απέσπασε το GOLD Βραβείο στην κατηγορία “HRM & Payroll Software” για την υποψηφιότητα των εφαρμογών Softl HRMS και Softl Payroll.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, “η νέα διάκριση επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά την καινοτομία κι αξιοπιστία των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας, καθώς και την καθοριστική συμβολή αυτών στη μετάβαση κάθε επιχείρησης στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή. Η SoftOne παρέχει ένα σύνολο ολοκληρωμένων λύσεων που καλύπτουν πλήρως τις εξειδικευμένες ανάγκες Διαχείρισης Προσωπικού, Μισθοδοσίας και Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά την καθημερινή λειτουργία του τμήμα τος HR κάθε επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον κλάδο δραστηριοποίησής της”.

Public & Ελληνικός Χρυσός 

Όπως αναφέρει η εταιρεία, “οι σύγχρονες λύσεις και εφαρμογές HRMS και Payroll της SoftOne τυγχάνουν της – ολοένα κι αυξανόμενης – εμπιστοσύνης πληθώρας επιχειρήσεων της αγοράς, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται η αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης Public Group και η μεταλλευτική εταιρεία Ελληνικός Χρυσός”.

[ΠΗΓΗ: BNB DAILY, 16/2/2023]